Το Ναυάγιο εξελίξεις – Κατάθεση φωτιά τελειώνει τον Παντελίδη

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, θα μας συγκλονίσει η απολογία του Μιχάλη στη δίκη του Φοίνιξ. Η δίκη για το ναυάγιο του πλοίου προχωρά, αναζητώντας δικαιοσύνη για τα θύματα και τις οικογένειές τους.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Κατάθεση φωτιά τελειώνει τον Παντελίδη

Ο Μάκης και η Στέλλα κερδίζουν την υποστήριξη του ακροατηρίου, ενώ η συγκινητική κατάθεση της Ειρήνης δίνει ελπίδες στον Μιχάλη. Την ίδια στιγμή, η Αλίκη παρουσιάζει ένα σημαντικό στοιχείο, το πλαστό πιστοποιητικό του πλοίου, που εκθέτει τον Παντελίδη και τον εξοργίζει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Ο Παντελίδης, σε έξαλλη κατάσταση, επιτίθεται στην Αλίκη. Το δικαστήριο βγάζει την απόφαση για τον Φοίνιξ. Η κατάθεση της Αλίκης αποδεικνύεται καταλυτική, αποκαλύπτοντας το πλαστό πιστοποιητικό και εκθέτοντας τον Βασιλείου.

Ο Μιχάλης συγκλονίζει το δικαστήριο με την απολογία του, μιλώντας για τις πράξεις του και αγγίζοντας τις καρδιές όλων. Οι ναυαγοί αρχίζουν να ελπίζουν για δικαίωση, αλλά ο Παντελίδης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Στο μεταξύ, η Στέλλα αποφασίζει να βοηθήσει την Ειρήνη να βρει το μωρό της και αναθέτει την υπόθεση στον Δημοσθένη. Η Αλίκη έρχεται αντιμέτωπη με την οργή του Παντελίδη. Ο Άγγελος, καταφέρνει να εντοπίσει τον Ιπποκράτη και πηγαίνει να τον βρει, αγνοώντας ότι είναι οπλισμένος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ