Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Βάσω ρίχνει μαύρο στην οικογένεια της

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Όταν ο Όθωνας βγαίνει από το σπίτι της Λίνας, ο Μάκης πείθεται ότι η μητέρα του είχε δίκιο. Ο Δημοσθένης Καλλέργης καλεί τον Γιώργη, τον Βασίλη και τον Μιχάλη στο γραφείο του για να τους κάνει μία σημαντική ανακοίνωση. Μία είδηση, όμως, στο ραδιόφωνο σοκάρει την Ειρήνη και τη βάζει σε σκέψεις.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Βάσω ρίχνει μαύρο στην οικογένεια της

Η Λίνα αναγκάζει τον Μάκη να συζητήσουν για το προξενιό της με τον Όθωνα, αλλά αυτός έχει χάσει την εμπιστοσύνη του και όλα δείχνουν ότι ο έρωτάς τους δεν θα αντέξει αυτή τη νέα σύγκρουση. Παράλληλα, η Βάσω αναλαμβάνει τα στοιχεία για το χρέος των γονιών του Άγγελου και συνειδητοποιεί ποιος είναι ο πατέρας της. Μαθαίνει όλη τη σοκαριστική αλήθεια για το σκοτεινό ρόλο του Δημήτρη στο θάνατο των γονιών του Άγγελου και αποφασίζει να διακόψει τους δεσμούς με την οικογένειά της.

Ο Παντελίδης αποκαλύπτει στον Ιπποκράτη ότι είδε την Ειρήνη στο σπίτι του Πέτρου κι αυτός, σε έξαλλη κατάσταση, καταφθάνει στην αυλή. Ο Δημοσθένης συναντά τα θύματα του ναυαγίου, ελπίζοντας να τους πείσει να τους αναλάβει. Κάποιος από αυτούς, όμως, εκφράζει έντονες ενστάσεις. Η Ευγενία συναντιέται με τον Άγγελο και μαζί καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ξεμπροστιάσουν τον Ιπποκράτη. Την ίδια ώρα, ο Βασίλης διαβάζει στην εφημερίδα τις καταγγελίες για εμπορία βρεφών και ταράζεται.

Η Βάσω βρίσκει τον Άγγελο στην Αθήνα και, τώρα που ξέρει όλη την αλήθεια, αποφασίζει να ξεκαθαρίσουν κάθε παρεξήγηση μεταξύ τους. Η απόφασή της είναι οριστική και αμετάκλητη: θέλει να είναι μαζί του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ