Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Λίνα ζητά τα ρέστα απο την Μαρία

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Πολυξένη μαθαίνει το τελευταίο μυστικό του Δημήτρη: ότι η Θοδώρα είναι παιδί του. Αδυνατεί να το διαχειριστεί. “Τι συμβαίνει μαμά;”, ρωτά η Λίνα, καταλαβαίνοντας την απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά της.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Λίνα ζητά τα ρέστα απο την Μαρία

Αποφασίζει όμως να μη μιλήσει ακόμα. “Σκέφτομαι όσα περάσαμε το τελευταίο διάστημα και απορώ σε τι φταίξαμε κορίτσι μου. Μακάρι να τελειώσει και αυτή η περιπέτεια του πατέρα σου και να βγούμε όλοι αλώβητοι”, της λέει. Ωστόσο, η μέρα της δίκης πλησιάζει και ο Δημοσθένης μαζεύει όσους μάρτυρες έχουν απομείνει, προσπαθώντας να μάθει τα σκοτεινά τους μυστικά που μπορεί να σταθούν ως εμπόδια στη δικαίωσή τους.

Ο Ιπποκράτης, που έχει τονίσει πως θα είναι με την πλευρά του Βασιλείου, βρίσκεται στο γραφείο του όταν η αστυνομία εισβάλλει και του κάνει ερωτήσεις για την εξαφάνιση της Ευγενίας. Παράλληλα, η Λίνα αδυνατώντας να κατανοήσει τους λόγους που η Μαρία προσπάθησε να σκοτώσει τον πατέρα της, πηγαίνει στο σπίτι της και ζητά να μάθει την αλήθεια. Η Μαρία της αποκαλύπτει τη σχέση τους, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει και το άλλο μυστικό: ότι η Θοδώρα είναι κόρη του.

“Ο πατέρας σου τα είπε όλα στον άνδρα μου και αυτό ήταν η αφορμή για να πεθάνει από την καρδιά του. Τα έχασα όλα Λίνα, οπότε δεν με ενδιαφέρει να πάω ακόμα και στη φυλακή μετά από αυτό που έκανα. Αν μπορούσα, θα το έκανα ξανά, να είσαι σίγουρη”, της λέει μεταξύ άλλων η Μαρία, και η Λίνα φεύγει συγκλονισμένη από το σπίτι της. Το γεγονός ότι η μητέρα του πρώην της βρίσκεται σε αυτή τη θέση την πληγώνει πολύ και έτσι αποφασίζει να δράσει μιλώντας στον Δημήτρη, ο οποίος ετοιμάζεται να την καταδώσει στην αστυνομία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ