Το Ναυάγιο εξελίξεις – Έτσι ρίχνει την Λίνα στην αγκαλιά του Όθωνα

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Ο Όθωνας, από τη στιγμή που γνώρισε τη Λίνα, εκφράζει τον ενδιαφέρον του και δεν καθυστερεί να αποκαλύψει τα συναισθήματά του τόσο στην ίδια όσο και στον πατέρα της, Δημήτρη. Ο επιχειρηματίας από την Κρήτη εντυπωσιάζεται από τον γοητευτικό νεαρό όταν τον συναντά στο γραφείο του Παντελίδη.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Έτσι ρίχνει την Λίνα στην αγκαλιά του Όθωνα

Αντιλαμβάνεται την αδυναμία που ο Όθωνας τρέφει για την κόρη του και αποφασίζει να ενθαρρύνει αυτήν τη σχέση. Πιστεύει πως η Λίνα αξίζει έναν σύντροφο από καλή οικογένεια και με υψηλή κοινωνική υπόσταση. Έτσι, δεν περιορίζεται στο να καλέσει τον Όθωνα μόνο στον αρραβώνα της Βάσως και του Αγγέλου, αλλά οργανώνει και πολλές κοινές συναντήσεις για να δώσει την ευκαιρία στους νέους να γνωριστούν καλύτερα. Ταυτόχρονα, ο Μάκης ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τον Όθωνα, που φαίνεται να είναι σημαντικός παράγοντας στη ζωή της Λίνας.

Από την άλλη πλευρά, η Ειρήνη ακούει με φρίκη τα σχέδια του Ιπποκράτη για την εικόνα του Αγίου Νικολάου. Παράλληλα, όταν ο Άγγελος ακυρώνει τον αρραβώνα του η Πολυξένη αποφασίζει να αντιμετωπίσει απευθείας τον Άγγελο για να μάθει την αλήθεια. Και εκείνος της αποκαλύπτει ένα σοκαριστικό γεγονός: “Ο άντρας σας σκότωσε τους γονείς μου. Τους χρωστούσαν χρήματα και εκείνος, για να τους πιέσει, έβαλε φωτιά στο σπίτι μας. Και οι γονείς μου ήταν μέσα.

Αγαπώ τη Βάσω περισσότερο και από τη ζωή μου, αλλά δεν μπορώ να ανεχθώ το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι ο δολοφόνος των γονιών μου.” Η Πολυξένη σοκάρεται από αυτήν την αποκάλυψη, κατανοώντας πως έχει παντρευτεί έναν άνθρωπο με σκοτεινό παρελθόν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ