Το Ναυάγιο εξελίξεις – Έτσι γράφεται το τέλος του Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η σειρά του MEGA, πλησιάζει στο τέλος της, με τον Ιπποκράτη να παίρνει την τιμωρία που του αξίζει. Από την αρχή, δεν πήρε σοβαρά τον φόνο της Ευγενίας, κάτι που οδηγεί την Ειρήνη να βρει το μαντίλι της στα πράγματά του. Αυτή η ανακάλυψη γίνεται η αφορμή για την Ειρήνη και τη Δήμητρα να καταλάβουν ότι ζουν μαζί με έναν δολοφόνο.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Έτσι γράφεται το τέλος του Ιπποκράτη

Οι δύο γυναίκες, πριν πάνε στην αστυνομία, ανακαλύπτουν το πτώμα της Κλαίρης στον κήπο. Εν τω μεταξύ, το Λιμενικό βρίσκει το σώμα της Ευγενίας στη θάλασσα και καλεί τον Ιπποκράτη για αναγνώριση. Ο Ιπποκράτης καταλαβαίνει ότι η αντίστροφη μέτρηση για αυτόν έχει αρχίσει, καθώς μαθαίνει πως η Ειρήνη τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Ο Ιπποκράτης το σκάει από τις Αρχές και πηγαίνει στο σπίτι του περιμένοντας την Ειρήνη, κρατώντας όπλο. Ο Καπετάν Στελής και ο Πέτρος, που έχουν μάθει τις εξελίξεις από τη Δήμητρα, πηγαίνουν επίσης στο σπίτι του Πανόπουλου για να προλάβουν το κακό.

“Καπετάνιε, δεν έχω καλό προαίσθημα,” λέει η Δήμητρα στον Στελή. “Φοβάμαι ότι η Ειρήνη δεν θα γλιτώσει από τα χέρια του. Έχει οργή μέσα του γιατί έμαθε πως μαζί τον καταδώσαμε. Η Ειρήνη επέμενε να επιστρέψει για να πάρει τον Ορφέα και να φύγει. Τρέξε σε παρακαλώ, πριν γίνει το κακό.” Οι άντρες της αστυνομίας φωνάζουν στον Ιπποκράτη: “Βγες έξω με τα χέρια ψηλά, είσαι περικυκλωμένος,” ενώ αυτός κρατά την Ειρήνη όμηρο. “Μην κουνηθείς,” της λέει. “Μαζί μου θα σε πάρω. Αφού επέλεξες να γίνουν έτσι τα πράγματα, θα γίνουν. Ήθελα να ζήσουμε μια όμορφη ζωή με τον Ορφέα, αλλά δεν το εκτίμησες.

Το ίδιο έκανε και η Κλαίρη, γι’ αυτό και την έθαψα εκεί που της άξιζε.” Η Ειρήνη προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δεν τα καταφέρνει, με το όπλο να παραμένει στον κρόταφό της. Οι άντρες της ασφάλειας έξω από το σπίτι δεν σταματούν να του φωνάζουν να παραδοθεί. Λίγο αργότερα, ο Ιπποκράτης ακούει έναν θόρυβο μέσα στο σπίτι και καταλαβαίνει ότι η αστυνομία έχει εισβάλει. Αποφασίζει να στρέψει το όπλο πάνω του, τοποθετεί την κάννη στο μέτωπό του και πυροβολεί.

Η Ειρήνη, κλονισμένη, αρχίζει να φωνάζει. Η αστυνομία την απομακρύνει από το πτώμα του Ιπποκράτη και την παραδίδει στον Πέτρο και τον Στελή. Έτσι, το τέλος του Ιπποκράτη στο “Ναυάγιο” έρχεται δραματικά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ