Το Ναυάγιο εξελίξεις – Δημήτρης – Βλάσσης βγάζουν τα μαχαίρια

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο Βλάσης και ο Δημήτρης μπλέκονται σε μια έντονη κουβέντα σχετικά με τις προθέσεις του Δημήτρη προς τη Θοδώρα, αγνοώντας τους πραγματικούς του λόγους.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Δημήτρης – Βλάσσης βγάζουν τα μαχαίρια

Η Μαρία επιχειρεί να πείσει τη Θοδώρα να μην αποδεχθεί την πρόταση του Δημήτρη, φέρνοντας την υγεία του Βλάση στο προσκήνιο. Καθώς οι αντιδράσεις εκτυλίσσονται, ο άντρας της Μαρίας, αναστατωμένος, απευθύνει ερωτήσεις προς τον Γιαννακάκη σχετικά με τις προθέσεις προς την κόρη του λέγοντας του: Το θέμα είναι γιατί τη σκέφτηκες. Τους κόπους της ζωής σου θα τους χαρίσεις στην κόρη μου;»

Ο Βλάσης, επηρεασμένος από την πεποίθησή του πως ο Δημήτρης ενδιαφέρεται ερωτικά για τη Θοδώρα, εκφράζει τις αντιδράσεις του. «Δημήτρη, δεν είμαι βλάκας. Αλλά αν νομίζεις ότι η κόρη μου θα θαμπωθεί από τα δώρα και θα μπλέξει με παντρεμένο είσαι…» Αγνοώντας τον πιθανό πραγματικό κίνδυνο, εξηγεί ότι η κόρη του δεν θα επηρεαστεί από υλικές προσφορές. Αυτή η διαπίστωση εκνευρίζει τον Γιαννακάκη, ο οποίος υποδηλώνει τις ανησυχίες του. Τότε ο Γιαννακάκης τον ρωτάει νευριασμένος «Γιατί; Μήπως μπορείς να της τα προσφέρεις εσύ όλα αυτά;» και ο Βλάσσης θίγεται με όσα του λέει.

Στη συνέχεια, ο Βλάσης αντιδρά αποφασιστικά, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του προς τον Δημήτρη. Υπογραμμίζει ότι η Θοδώρα είναι ακόμα νέα και ότι ο Δημήτρης δεν έχει κανένα δικαίωμα να την προσεγγίζει με υλικές προτάσεις. Με αυτά τα λόγια, η σύγκρουση φουντώνει, εκφράζοντας τις αντιφάσεις και τις ανησυχίες των χαρακτήρων σε σχέση με τις προθέσεις του Δημήτρη προς την Θοδώρα. Οι αντιδράσεις αποκαλύπτουν τις πολυεπίπεδες σχέσεις στην πλοκή της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ