Το Ναυάγιο εξελίξεις – Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Παντελίδη

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Λίγο πριν το φινάλε της σειράς, ο Μιλτιάδης Παντελίδης θα βρει δραματικό τέλος, καθώς πεθαίνει σε αεροπορικό δυστύχημα. Τα τρία τελευταία επεισόδια θα γεμίσουν αγωνία, συγκίνηση και λύτρωση.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Παντελίδη

Αύριο, Παρασκευή 28/6, θα προβληθεί ένα χορταστικό διπλό επεισόδιο, και την Κυριακή 30/6 θα παρακολουθήσουμε το συγκλονιστικό φινάλε. Ο Μιλτιάδης Παντελίδης, από την αρχή της σειράς, προσπαθούσε να διαβάλει τα θύματα. Εξαγόρασε κάποιους και χρησιμοποίησε παράνομα μέσα για να αθωώσει τον Βασιλείου, χωρίς επιτυχία. Το τέλος του θα είναι αυτό που όλοι επιθυμούσαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μεγαλοδικηγόρος με τα αδίστακτα σχέδια, που ταλαιπώρησε τα θύματα του ναυαγίου, θα σκοτωθεί σε αεροπορικό δυστύχημα και όλοι θα λυτρωθούν.

Κανείς δεν θα λυπηθεί με τον θάνατό του· αντίθετα, θα χαρούν. Πριν το δυστύχημα, ο Παντελίδης θα καταφέρει να απελευθερώσει τον Βασιλείου από τη φυλακή. Ο πρώτος άνθρωπος που θα επισκεφτεί τον Βασιλείου θα είναι ο Μιχάλης. Μετά την αποφυλάκιση, Βασιλείου και Παντελίδης θα κατευθυνθούν στην Κρήτη για τον αρραβώνα της Λίνας και του Μάκη, αλλά ο αρραβώνας τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ