Το Ναυάγιο εξελίξεις – Αυτό είναι το τέλος του Βασιλείου

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η στιγμή που όλοι περιμέναμε θα γίνει πραγματικότητα. Ο άνθρωπος που πήρε στον λαιμό του δεκάδες ζωές, όχι απλά θα λογοδοτήσει για την ανευθυνότητά του, αλλά και θα συλληφθεί.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Αυτό είναι το τέλος του Βασιλείου

Το τραγικό φινάλε της δίκης για το «Ναυάγιο» φαίνεται να ολοκληρώνεται στα τελευταία επεισόδια της σειράς, καθώς η τελευταία σκηνή παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό συμβάν. Σύμφωνα με τα πληροφορίες που διαθέτουμε αποκλειστικά, η αστυνομία συλλαμβάνει τον Αργύρη Βασιλείου, κρίνοντάς τον ένοχο για τους θανάτους των επιβατών του «Φοίνιξ». Ο δικηγόρος του, Μιλτιάδης Παντελίδης, παρά τις προσπάθειές του, δεν καταφέρνει να τον προστατέψει. Το πιο αναπάντεχο όμως συμβάν είναι η αιφνίδια ασθένεια του πελάτη του Παντελίδη, ο οποίος παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και αφήνει την τελευταία του πνοή έξω από το δικαστήριο.

Αυτή η απροσδόκητη ανατροπή συνταράσσει όλους, αφήνοντας μια σκιά θλίψης πάνω από το χώρο του δικαστηρίου. Στο μεταξύ, ο καπετάνιος Ανδρέας, που επιστρέφει από την Αμερική, καταθέτει και αυτός, εκπλήσσοντας πολλούς, ότι ο Παντελίδης τον είχε χρηματίσει. Οι οικογένειες των θυμάτων παρακολουθούν με ανακούφιση και θλίψη αυτήν την κατάληξη, ελπίζοντας ότι η δικαιοσύνη θα φέρει την αναγκαία εκδίκηση για τις απώλειές τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ