Το Ναυάγιο εξελίξεις – Απειλεί τον Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Στο σημερινό επεισόδιο η Ευγενία απειλεί τον Ιπποκράτη ότι θα αποκαλύψει τις πράξεις του. Παράλληλα, ο Δημήτρης ανακοινώνει στην οικογένειά του τη συνεργασία του με τον Βασιλείου, και η Λίνα οργισμένοι του γυρίζει την πλαάτη.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Απειλεί τον Ιπποκράτη

Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Ο Πέτρος αποκαλύπτει στην Ειρήνη την πραγματική του ταυτότητα. Παράλληλα, ο δικηγόρος των θυμάτων ζητά κρυφά τη βοήθεια της Αλίκης. Η Ευγενία επισκέπτεται τον Ιπποκράτη και απαιτεί να δει τον Ορφέα. Παρόλο που αυτός την διώχνει, ο Άγγελος την προσκαλεί σε καφετέρια με σκοπό να αντλήσει πληροφορίες σχετικά με τον Ιπποκράτη.

Ο Γιώργης απειλεί να αποκαλύψει τον Παντελίδη, αλλά αντιμετωπίζει κίνδυνο χάνοντας τη θέση του και την εφημερίδα του. Ο Παντελίδης επιδιώκει να θάψει κάθε αλήθεια που μπορεί να τον ενοχοποιήσει, διατηρώντας την αποφασιστικότητά του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ