Το Ναυάγιο – Έτσι τελειώνει τον φονιά του Κυριάκου

Το Ναυάγιο – Στα νέα επεισόδια της σειράς, η Στέλλα φτάνει στα όρια της και θέτει ως στόχο της την εκδίκηση για τον χαμό του άντρα της, που χάθηκε στο ναυάγιο του “Φοίνιξ”. Αν και γνωρίζει ότι η εκδίκηση δεν θα της επιστρέψει τον αγαπημένο της, η ανάγκη για δικαιοσύνη την καταδιώκει.

Το Ναυάγιο – Έτσι τελειώνει τον φονιά του Κυριάκου

Ο Παντελίδης, από την πλευρά του, συνεχίζει το σχέδιο του για να κλείσει τα στόματα των θυμάτων, χρησιμοποιώντας εκβιασμούς και δελεαστικά χρηματικά ποσά. Καταφέρνει να κερδίσει την υποστήριξη κάποιων, ενώ άλλοι αρνούνται να υποκύψουν στην πίεση του. Ενώ η Στέλλα ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει τον χαμό του Κυριάκου, οι σκέψεις της είναι εστιασμένες στην εκδίκηση. Επιθυμεί να καταβάλει τον τίμιο του τίμιο για τον άνθρωπο που αφαίρεσε από τον Κυριάκο την ευκαιρία να επιζήσει.

Ο Μάριος, ο ναύτης που χτύπησε τον Κυριάκο για να σωθεί ο ίδιος, βρίσκεται στο στόχαστρο της. Η Στέλλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ψάχνει τον τρόπο να εκτελέσει το σχέδιο της εκδίκησης. Ο Βασίλης προσπαθεί να την σταματήσει, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη. Καλεί τον Μάριο στο σπίτι της, με σκοπό να τον αντιμετωπίσει από κοντά. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχε σχεδιάσει, και η συμπεριφορά της Στέλλας βάζει υπόνοιες στον Βασίλη.

Η εξέλιξη της Στέλλας στα νέα επεισόδια φτάνει σε αποκορύφωμα, καθώς είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του σχεδίου της. Η εκδίκηση της φαίνεται να έχει αντίκτυπο όχι μόνο στον Μάριο αλλά και στον Βασίλη. Η ανατροπή στην ιστορία φέρνει νέες εκπλήξεις και δυσκολίες για τους χαρακτήρες, αναμένοντας να αποκαλυφθεί η έκβαση των γεγονότων στα επόμενα επεισόδια του “Το Ναυάγιο”.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ