Το Ναυάγιο – Έτσι τελειώνει την Αλίκη

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν καταιγιστικές εξελίξεις καθώς ο Παντελίδης αποφασίζει να απαλλαγεί από την Αλίκη. Η Ειρήνη συγκλονίζεται από τον θάνατο του Τρύφωνα και αποφασίζει να επικεντρωθεί στη νέα της οικογένεια. Έξι μήνες αργότερα, ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί της και σχεδιάζει να αποκαλύψει στο παιδί της ότι ο Ιπποκράτης δεν είναι ο πραγματικός του πατέρας.

Το Ναυάγιο – Έτσι τελειώνει την Αλίκη

Ο Παντελίδης εξοργίζεται, ενώ ταυτόχρονα βρίσκει τον δάσκαλό του όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα της Στέλλας. Ο θάνατος του πατέρα της έχει συγκλονίσει την Ειρήνη και ο Πέτρος προσπαθεί να την στηρίξει. Ζητά τη βοήθεια των φίλων τους, ενώ εκείνη βρίσκει παρηγοριά κοντά στη θάλασσα. Για πρώτη φορά μετά από καιρό, αποχωρεί από το σπίτι για να ηρεμήσει δίπλα στο απέραντο γαλάζιο, ενώ ο Ιπποκράτης την αναζητά απελπισμένος. Αφού αποχαιρετά για πάντα τον αγαπημένο της πατέρα, βρίσκει στην τσέπη του σακακιού της την ατζέντα του Πέτρου, ανοιγμένη στο τηλέφωνό του.

Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Τρύφωνας τον είχε καλέσει λίγο πριν πεθάνει και τι ήθελε να του πει. Πηγαίνει να τον ρωτήσει, αλλά ο Πέτρος δεν την ενημερώνει για να την προστατέψει από τον πόνο. Αποφασίζει, λοιπόν, να αφήσει τα πάντα στην άκρη και να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, όπως θα ήθελε και ο πατέρας της. Παράλληλα, ο Σάββας αντιμετωπίζει τον Παντελίδη με απειλητική στάση προσπαθώντας να προστατέψει τη Στέλλα. Αυτή, όμως, αντιδρά με οργή στην παρέμβασή του, ενώ απομακρύνει και τον Βασίλη που τον εμπλέκει στην υπόθεση.

Ο Παντελίδης, από την πλευρά του, αποφασίζει να απαλλαγεί από την Αλίκη, καλώντας την αστυνομία να τη συλλάβει. Ωστόσο, σύντομα αντιμετωπίζει την πρώτη του ήττα όταν οι αποκαλύψεις του Γιώργη δημοσιεύονται, φέρνοντας χαρά στα θύματα του ναυαγίου μετά από καιρό. Έξι μήνες αργότερα, όλοι προσπαθούν να οικοδομήσουν ξανά τις ζωές τους. Η Ειρήνη και η Στέλλα περιμένουν να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους, ενώ ο Ιπποκράτης προχωράει στην καριέρα του και λαμβάνει μία προσφορά από τον Παντελίδη. Ο Πέτρος, από την πλευρά του, προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να επιστρέψει στην αρωματοποιία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ