Το Ναυάγιο – Έτσι καθαρίζει τον φονιά του Κυριάκου

Το Ναυάγιο – Η Στέλλα, γεμάτη θυμό και αποφασισμένη να εκδικηθεί για τον θάνατο του Κυριάκου στη σειρά, στρέφει την προσοχή της προς τον Μάριο, χρησιμοποιώντας τον Γιώργη ως μέσο. Έχοντας ανακαλύψει την ταυτότητα του δολοφόνου μέσα από τον Γιώργη, η Στέλλα αναζητά το εκδικητικό της όπλο, με τον Βασίλη να την υποστηρίζει στο κυνήγι της αλήθειας.

Το Ναυάγιο – Έτσι καθαρίζει τον φονιά του Κυριάκου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο Γιώργης πρόκειται να εντοπίσει το κρυφό όπλο που η Στέλλα κρατά στο σπίτι της, σχεδιάζοντας μαζί με τον Βασίλη να αντιμετωπίσουν τον Μάριο και να τερματίσουν την αλυσίδα του κακού που έχει εκτυλιχθεί στη σειρά Καθώς η Στέλλα προετοιμάζεται να εκτελέσει το σχέδιό της και να εκδικηθεί, ο Βασίλης μπαίνει στην μέση με αποφασιστικότητα, προσπαθώντας να την σταματήσει. Με το όπλο στραμμένο στον Μάριο και τον Βασίλη να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα, η Στέλλα βρίσκεται σε ένα δίλημμα.

Ο Βασίλης την παρακαλεί να αποφύγει την εκδίκηση, υποστηρίζοντας ότι αυτή η πράξη δεν θα φέρει καλά αποτελέσματα. Θα καταφέρει άραγε να την πείσει ή η Στέλλα θα επιμείνει να πατήσει τη σκανδάλη, ενώ το μέλλον της ιστορίας παραμένει αβέβαιο; Το επόμενο επεισόδιο αναμένεται με ανυπομονησία, καθώς οι ζωές των χαρακτήρων συνδέονται σε μια συναρπαστική σύγκρουση, που θα αναδείξει τις εντάσεις και τις αντιφάσεις του ανθρώπινου ψυχισμού.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ