Το Ναυάγιο – Έτσι διαλύει τον γάμο της Ειρήνης

Το Ναυάγιο – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα μας συγκλονίσουν καθώς, ο Πέτρος αποφασίζει να αναλάβει δράση και να διαλύσει τον γάμο, καθώς παρακολουθεί απελπισμένος την Ειρήνη να πλησιάζει στην σημαντικότερη μέρα της ζωής της.

Το Ναυάγιο – Έτσι διαλύει τον γάμο της Ειρήνης

Αν και η Ειρήνη διατηρεί αμφιβολίες για το μέλλον της με τον επιλεγμένο σύζυγό της, ο Πέτρος δεν παραιτείται από το να προσπαθήσει να την αναστατώσει. Καθώς προσπαθεί να την πείσει, η Ευγενία επισκέπτεται ξαφνικά, διαταράσσοντας τον Πέτρο και την Ειρήνη. Αν και αυτός χάνει την ψυχραιμία του, η Ειρήνη συνεχίζει να προχωρά προς τον γάμο, αποφασισμένη να μην υποκύψει στις αμφιβολίες της.

Στο μεταξύ, στη σειρά, ο Πέτρος προσπαθεί να σταματήσει τον γάμο με κάθε δυνατό τρόπο. Οργανώνει μια συνάντηση πριν την τελετή, ελπίζοντας να αλλάξει τη γνώμη της Ειρήνης, αλλά δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορταζ, η μοναδική του ελπίδα είναι να παραστεί στην τελετή γάμου και να καταφέρει να πείσει την Ειρήνη για τα αισθήματά του. Κατανοεί το ρίσκο που αναλαμβάνει, αλλά επιμένει γιατί δεν μπορεί να φανταστεί να τη χάσει.

Παράλληλα, αντιμετωπίζει τον καπετάνιο Στέλιο, ο οποίος εμφανίζεται στην Αθήνα για τον γάμο, φέρνοντας μαζί του μια φωτογραφία που του έδωσε η Λαμπρινή. Προσπαθεί να τον αναγνωρίσει και να τον αναγκάσει να αποκαλύψει την ταυτότητά του. Στη συνέχεια, ο Πέτρος αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον καπετάνιο Στέλιο, ο οποίος γίνεται το στήριγμά του σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ