Το Ναυάγιο – Έρχεται το τέλος του Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο – Στη συνέντευξή του στο MEGA Καλημέρα, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την εξέλιξη του ρόλου του Ιπποκράτη στη σειρά “Ναυάγιο”. Ανέφερε πως ο χαρακτήρας του θα αποκτήσει ακόμη πιο σκοτεινές πτυχές καθώς προχωρούν τα επεισόδια.

Το Ναυάγιο – Έρχεται το τέλος του Ιπποκράτη

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί το σκοτεινό πρόσωπο του στην Ειρήνη, εξέφρασε την άποψή του λέγοντας: “Νομίζω πως ναι, κάποια στιγμή θα το μάθει. Όλα τελειώνουν με κάποιον τρόπο. Αγαπάει πραγματικά την Ειρήνη, αλλά τι σημαίνει πραγματικά αυτό; Ο Ιπποκράτης είναι καταπιεστικός”.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε πως ο Ιπποκράτης έχει συνειδητοποιήσει ότι η Ειρήνη δεν τον αγαπάει, αλλά ελπίζει πως κάποια στιγμή αυτό θα αλλάξει. “Νομίζω πως ναι, θα έρθει η ώρα που η Ειρήνη θα ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό του Ιπποκράτη”, υπογράμμισε. Η ανάδειξη των σκοτεινών πτυχών του χαρακτήρα του και η αντίδραση της Ειρήνης σε αυτές τις αλλαγές αναμένονται να προσφέρουν ένταση και ανατροπές στην πλοκή της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ