Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η μοίρα θα χτυπήσει άσχημα τη Στέλλα και την οικογένειά της σε μια ανατριχιαστική σειρά γεγονότων. Αντί να βιώσει τη χαρά της μητρότητας, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον πιο τραγικό εφιάλτη.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου, ο Σάββας, γεμάτος χαρά για το εγγόνι του, δέχεται μια ανείπωτη συντριβή. Οι λέξεις του γιατρού που αναφέρουν την επικείμενη απώλεια της κόρης του σκορπούν το σκοτάδι στην ψυχή του. Απομονωμένος στην αίθουσα αναμονής, ο Σάββας συναντά τον Ιπποκράτη, ο οποίος μαρτυρά την απώλεια του παιδιού της Στέλλας. Οι δυο τους, αποφασίζουν να δώσουν μια αχτίδα φωτός σε μια σκοτεινή στιγμή.

Τα πράγματα για τη Στέλλα δεν θα εξελιχθούν καλά. Το παιδί της θα γεννηθεί νεκρό και ο Σάββας θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Βλέποντας ο Ιπποκράτης την τραγική αυτή εξέλιξη στη ζωή τού άντρα και ενώ με τη Μαριάννα, τη μαία που εκείνος έχει προσλάβει, έχουν συνεννοηθεί να πούνε στην Ειρήνη πως το παιδί της δεν τα κατάφερε για να την αποδεσμεύσει από ό,τι την κρατά στο παρελθόν, αποφασίζουν να δώσουν το παιδί στη Στέλλα. Ο Σάββας θα συμφωνήσει έπειτα από σκέψη και θα πει στον αξιωματικό του Λιμενικού ότι θα του χρωστάει χάρη για το καλό που έκανε σε εκείνον και την κόρη του.

Έτσι, η μοίρα αποκαλύπτει το παράδοξο της, αφήνοντας πίσω της ένα ίχνος από καταστροφή και πόνο. Η Ειρήνη και ο Ιπποκράτης, συνδεδεμένοι με τον πόνο και την απώλεια, πρέπει να αντιμετωπίσουν τη σκληρή πραγματικότητα που τους έχει επιβληθεί. Καθώς αντιμετωπίζουν τη θλίψη και τον πόνο τους, πρέπει να βρουν τη δύναμη να συνεχίσουν, παρά τις απώλειες και τις απογοητεύσεις που έχουν υποστεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ