Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ξεβρακώνει τον Παντελίδη

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η συνέχεια της σειράς αναμένεται με αγωνία, καθώς ο Δημοσθένης Καλλέργης αποκαλύπτει το παρελθόν του Παντελίδη, φέρνοντας στο φως μυστικά που μέχρι τώρα παρέμεναν κρυμμένα.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ξεβρακώνει τον Παντελίδη

Ενώ η Ειρήνη αποκαλύπτει τα μυστικά του ημερολογίου της Κλαίρης στη Δήμητρα, αποκαλύπτεται ότι ο Ιπποκράτης είναι ο δολοφόνος της. Παράλληλα, στην αυλή της Χριστίνας, ο Πέτρος ετοιμάζεται να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα στον Μάκη και τον Άγγελο, με αφορμή την εύρεση της εικόνας του Αγίου Νικολάου από τον Άγγελο. Ταυτόχρονα, ο Δημοσθένης Καλλέργης αποκαλύπτει στον Μιχάλη το περίπλοκο παρελθόν του με τον Παντελίδη. Γνωρίζονταν από τη σχολή και είχαν ανταγωνιστική σχέση για μία γυναίκα.

Η Ελένη αναλαμβάνει την κατάσταση και καλεί τον Καλλέργη για να αναλάβει στη δίκη τον σύζυγο της. Έτσι, τον καλεί στο καφέ που εργάζεται ο Μιχάλης για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της δίκης. Παράλληλα, ο Παντελίδης κατευθύνεται προς τον ίδιο προορισμό, προκαλώντας σύγκρουση με τον Καλλέργη. Οι δυο άντρες διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Μένει να δούμε ποιος θα επικρατήσει τελικά και θα βγει νικητής σε αυτή την άνιση μάχη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ