Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Δήμητρα εκδικείται τον Ιπποκράτη που την έδιωξε από το σπίτι, κορυφώνοντας την αγωνία στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η σχέση τους θα εξελιχθεί σε περαιτέρω επεισόδια καθώς αυτός ανακαλύπτει τα γράμματα του αδελφού της και την πετάει έξω από το σπίτι.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης

Το μυστικό της Δήμητρας αποκαλύπτεται, σχετικά με τα γράμματα του αδελφού της από τη Μόσχα, και ο Ιπποκράτης γίνεται έξαλλος όταν τα βρίσκει. Η πιστή οικονόμος του φεύγει από το σπίτι, αφού ο Ιπποκράτης απορρίπτει τις εξηγήσεις της. Η Δήμητρα, βρίσκοντας τον εαυτό της στο έλεος, ετοιμάζεται να εκδικηθεί τον αδίστακτο Ιπποκράτη με οξυδερκή τρόπο και νέες ανατροπές. Συναντά την Ειρήνη και της αποκαλύπτει το σκληρό πρόσωπο του Ιπποκράτη και το γεγονός ότι της έκρυβε τα γράμματα των συγγενών της από τη Γαλλία.

Την προειδοποιεί για το σκοτεινό παρελθόν του Ιπποκράτη και την κινδυνολογεί. Η Ειρήνη σοκάρεται και τρομοκρατείται από αυτές τις πληροφορίες. Πώς θα αντιδράσει σε αυτήν την αποκάλυψη; Πώς θα αντιμετωπίσει τον Ιπποκράτη και τα νέα γεγονότα που έρχονται; Οι επόμενες κινήσεις της Ειρήνης αναμένεται να φέρουν περισσότερη ένταση και αναταραχή στο ήδη ταραγμένο σκηνικό της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ