Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Το βρέφος νεκρό – Η Στέλλα σε σοκ

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega φέρνουν αναταράξεις και έντονα συναισθηματικά γεγονότα. Η Στέλλα βρίσκεται σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς το παιδί της γεννιέται νεκρό.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Το βρέφος νεκρό – Η Στέλλα σε σοκ

Ο Σάββας, ο πατέρας της Στέλλας, συνεργάζεται με τον Ιπποκράτη για να βρουν λύση σε αυτήν την τραγική κατάσταση. Μετά τον θάνατο του Κυριάκου, η Στέλλα προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της, βασιζόμενη στην ελπίδα που της δίνει το αναμενόμενο παιδί της. Όμως, όταν ο Βασίλης αποκαλύπτει την αλήθεια για τον εραστή της γυναίκας του Ασημίνας, η Στέλλα βιώνει την αρχή των τοκετών, ζητώντας αμέσως βοήθεια. «Βασίλη, νομίζω ότι μου έσπασαν τα νερά. Βοήθησέ με. Πάρε τηλέφωνο τον πατέρα μου, πρέπει να πάω αμέσως στο μαιευτήριο», όπως αναφέρει το ρεπορταζ.

Στο νοσοκομείο, η κατάσταση επιδεινώνεται καθώς η διαδικασία της γέννας δεν προχωρά όπως αναμενόταν. Οι γιατροί αποφασίζουν για ένα άμεσο χειρουργείο καισαρικής προκειμένου να σώσουν τη ζωή της Στέλλας και του παιδιού. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης και η μαία Μαριάννα, παρά την αρχική συμφωνία τους να μην αποκαλύψουν στην Ειρήνη τον πραγματικό λόγο του θανάτου του παιδιού της, αποφασίζουν να παραχωρήσουν το παιδί στη Στέλλα. Αυτή η απόφαση συνεπάγεται την ανατροπή των σχέσεων και των πεποιθήσεων των εμπλεκομένων.

Ο Σάββας θα συμφωνήσει και θα πει στον αξιωματικό του Λιμενικού ότι θα του χρωστάει χάρη για το καλό που έκανε σε εκείνον και την κόρη του. Όταν η Στέλλα ανοίγει τα μάτια της, κρατάει στην αγκαλιά της ένα παιδί που δεν είναι δικό της, αλλά παρ’ όλα αυτά εκείνη το αγκαλιάζει με αγάπη και αφοσίωση. Οι επόμενες στιγμές θα είναι κρίσιμες για τους χαρακτήρες, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των επιλογών τους και να βρουν τρόπους να συνεχίσουν τη ζωή τους μετά από αυτήν την τραγωδία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ