Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Οι φόβοι του Πέτρου βγαίνουν αληθινοί

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συνταρακτικά, ανατρεπτικά και γεμάτα συναισθηματική ένταση. Η Λίνα, αφού παρατά όλα της τα υπάρχοντα και αποφασίζει να εγκαταλείψει την Αθήνα, σκοπεύει να αντιμετωπίσει τον πατέρα της στην Κρήτη.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Οι φόβοι του Πέτρου βγαίνουν αληθινοί

Το κουράγιο της να αντιμετωπίσει το παρελθόν της φαίνεται αποφασιστικό, αν και η ανακάλυψη της αλήθειας μπορεί να είναι δυνατή αλλά και καταστροφική. Η Ειρήνη, απαρηγόρητη λόγω της απώλειας του τετραδίου με τις φόρμουλες των αρωμάτων, αποφασίζει να εγκαταλείψει το όνειρο της. Το αίσθημα αποτυχίας την πνίγει, και οι χαμένες ευκαιρίες φαίνεται να την οδηγούν προς έναν δρόμο ανασφάλειας.
Ο Βασίλης αναλαμβάνει να κουκουλώσει τον τραυματισμό του Μάριου από τη Στέλλα, αναδεικνύοντας την αλληλεγγύη και τη σημασία των φιλίων σε δύσκολες στιγμές.

Ο Στέφανος προσπαθεί να εξηγήσει τα δικά του, αλλά η Θοδώρα, έχοντας μάθει για τον αρραβώνα του με την κόρη του Δημήτρη, τον απορρίπτει οργισμένη. Η σύγκρουση των δύο χαρακτήρων υπόσχεται ένταση και ανατροπές στον κόσμο τους. Ο Ιπποκράτης ανακρίνει τον Άγγελο για το παρελθόν του, αφήνοντας υπόνοιες για τους γονείς του και τα αίτια του τραγικού θανάτου τους. Ο Άγγελος, υποψιαζόμενος τον Ιπποκράτη, μοιράζεται τις σκέψεις του με τον Πέτρο, ο οποίος φοβάται ότι η Ειρήνη κινδυνεύει.

Ο Δημήτρης έχει απολύσει την Θοδώρα, και η Λίνα με την Πολυξένη προσπαθούν να τον πείσουν ότι την έχει αδικήσει. Η σύγκρουση ανάμεσα στις διάφορες πλευρές υπόσχεται να αποκαλυφθεί με ένταση και συναισθηματική ένταση, ενώ οι σχέσεις και τα μυστικά είναι έτοιμα να αναστατώσουν τον κόσμο των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ