Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Πέτρος σε κίνδυνο

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η συνέχεια της σειράς αναμένεται να καθηλώσει το κοινό, με τη ζωή του Πέτρου να βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Η δίκη για το ναυάγιο ξεκινά και φέρνει τα πάνω κάτω. Τα θύματα αναζητούν δικαίωση, αλλά ο Παντελίδης σχεδιάζει με δόλιο τρόπο να τους διαβάλει, χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Πέτρος σε κίνδυνο

Η Λαμπρινή πηγαίνει στην Αθήνα για να στηρίξει τον γιο της και αντιλαμβάνεται ότι και η Σοφούλα θα φτάσει από το χωριό για να παρακολουθήσει τη δίκη. Ο Πέτρος ετοιμάζεται να καταθέσει υπέρ του Μιχάλη, ο οποίος κατηγορείται. Η ταυτότητα του Πέτρου πρόκειται να αποκαλυφθεί και ο Στελής σπεύδει να τον ειδοποιήσει. Παρά την παρουσία του στο δικαστήριο, ο Πέτρος φεύγει γρήγορα όταν βλέπει τη Σοφούλα στην ίδια αίθουσα, προσπαθώντας να αποφύγει την αποκάλυψη. Η Ειρήνη καταθέτει κατά του Ιπποκράτη, υποστηρίζοντας τον Μιχάλη.

Ο αδίστακτος λιμενικός, μόλις το μαθαίνει, αντιδρά με βία απέναντί της. Ο Πέτρος της λέει να φύγει από το σπίτι, καθώς η κατάσταση κλιμακώνεται. Με τη βοήθεια της Δήμητρας, η Ειρήνη καταφέρνει να αποδράσει, ενώ ο Ιπποκράτης βρίσκεται με ένα μαχαίρι στα χέρια. Ο Στελής και ο Πέτρος μαθαίνουν για την επικίνδυνη κατάσταση και τρέχουν να τον σταματήσουν. Η ζωή του Πέτρου βρίσκεται συνεχώς σε κίνδυνο καθώς προσπαθεί να αποτρέψει το κακό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ