Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Πέτρος ρισκάρει την ελευθερία του

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Πέτρος, με κίνδυνο να χάσει για πάντα τη γυναίκα που αγαπά, αποφασίζει να επιστρέψει την κλεμμένη εικόνα στο χωριό του και να κυκλοφορήσει εκεί, ρισκάροντας τη σύλληψή του για τον θάνατο του συγχωριανού του, Γιάννη.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Πέτρος ρισκάρει την ελευθερία του

Θέλει μόνο να ζει ελεύθερος, και αν αυτό απαιτεί να παραδοθεί και να πάει στη φυλακή, είναι έτοιμος να το κάνει. Παρόλο που η Ειρήνη του λέει πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της μακριά του, εκείνος ακολουθεί τη συνείδησή του. Ο γιος του παπά και της Λαμπρινής αποφασίζει να πράξει το σωστό. Παράλληλα, η τραγική μοίρα του Ιπποκράτη Πανόπουλου φτάνει στο τέλος της. Μετά από τις δολοφονίες της Κλαίρης και της Ευγενίας και καθώς η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του, ο Ιπποκράτης αποφασίζει να τερματίσει την ταραγμένη ζωή του, αυτοκτονώντας.

Πριν το κάνει, παραδέχεται τα σφάλματά του στην Ειρήνη, τη γυναίκα που προσπάθησε με κάθε τρόπο να κρατήσει κοντά του. Η Ειρήνη, η γυναίκα που πάλεψε όσο καμία άλλη τη νύχτα του ναυαγίου, συνεχίζει να αγωνίζεται μέχρι το τέλος. Όταν ο Ιπποκράτης την κρατά όμηρο, εκείνη μάχεται για τη ζωή της και κυρίως για το καλό του μικρού Ορφέα, που δεν θέλει να μείνει δίπλα στον σκληρό άντρα. Μόλις ο Ιπποκράτης αυτοκτονεί, το πρώτο μέλημά της είναι να πάρει τον γιο του Ιπποκράτη και τον δικό της γιο και να εξαφανιστεί. Η Στέλλα της έχει αποκαλύψει την αλήθεια και της δίνει πίσω το παιδί που της είχαν κλέψει.

Η Ειρήνη αποφασίζει να πάει στην Κρήτη για να ζήσει μαζί με τον Πέτρο. Δίπλα της θα έχει πάντα τον καπετάν Στελή. Οι αποφάσεις του Πέτρου και η δύναμη της Ειρήνης τους οδηγούν σε μια νέα ζωή, γεμάτη ελπίδα και ελευθερία. Μαζί, θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του παρελθόντος και θα χτίσουν ένα μέλλον βασισμένο στην αλήθεια και την αγάπη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ