Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Παντελίδης τα βρίσκει σκούρα

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Παντελίδης αποφασίζει να θέσει τέλος στην ανεξέλεγκτη έκθεση της Ειρήνης και της Λίνας στα μέσα ενημέρωσης. Με συνοπτικότητα και αποφασιστικότητα, επιλέγει να δράσει, καθώς γνωρίζει πολύ καλά πού να αναζητήσει τη λύση. Επικοινωνεί με τον Δημήτρη, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να τον πείσει να πάρει το μέρος του.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Παντελίδης τα βρίσκει σκούρα

Ο Παντελίδης κάνει μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί ο Δημήτρης. Παρόλα αυτά, είναι αποφασισμένος να θέσει και έναν αυστηρό όρο. Θέλει την απόλυτη διαβεβαίωση ότι η Ειρήνη και η Λίνα δεν θα ξαναφέρουν στο φως τη δημοσιότητα τα προσωπικά τους θέματα. Ο Δημήτρης, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, συναντιέται με τον Παντελίδη. Καταλαβαίνει τη σημασία της πρότασης και αποφασίζει να συνεργαστεί. Ωστόσο, μετά τη συνάντηση με τον Παντελίδη, ζητά κάτι εκπληκτικά αναπάντητο από τη Λίνα.

Ο δαιμόνιος δικηγόρος δεν μένει αδρανής. Εκβιάζει τον Ιπποκράτη, επιδιώκοντας να τον φέρει στο μέρος του. Θέλει να καταστεί ένα εργαλείο στα χέρια του για να φιμώσει την Ειρήνη. Ωστόσο, αδυνατεί να προβλέψει τη σκληρή αντίδραση του σκληροτράχηλου αξιωματικού του λιμενικού. Ο Ιπποκράτης, αντιμετωπίζοντας την πρόκληση, αρνείται να υποκύψει στην πίεση. Αντίθετα, αποκαλύπτει τα σχέδια του δικηγόρου και αντιτίθεται με επιμονή. Η αντίδραση του αξιωματικού αποδεικνύει ότι η δικαιοσύνη και η εντιμότητα έχουν υψηλότερη αξία από κάθε προσπάθεια εκβιασμού.

Συνοψίζοντας, ο Παντελίδης προσπαθεί να επαναφέρει την τάξη στη ζωή του, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του. Ωστόσο, οι αντιδράσεις των άλλων χαρακτήρων αναδεικνύουν τη δύναμη της εντιμότητας και της ακεραιότητας, αντιτιθέμενες στις σκοτεινές δυνάμεις που προσπαθούν να επηρεάσουν τη ζωή τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ