Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Μάκης αγνοείται

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Το επόμενο επεισόδιο της σειράς θα φέρει συγκλονιστικές εξελίξεις. Ο Μάκης εξαφανίζεται, αφήνοντας τη Λίνα σε σοκ και αναστάτωση, αφού αγωνίζεται για τη ζωή του.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Μάκης αγνοείται

Οι ζωές τους θα ανατραπούν, μπαίνοντας σε ένα νέο κεφάλαιο γεμάτο προκλήσεις. Το καθεστώς της χούντας θα επηρεάσει δραματικά την καθημερινότητά τους. Η Λίνα θα μάθει για τις αντιδικτατορικές πράξεις του Μάκη και θα ακούσει μια ανακοίνωση στο ραδιόφωνο που θα την προβληματίσει βαθιά. Οι φόβοι της θα επιβεβαιωθούν όταν θα ανακοινωθεί η εξαφάνισή του. Η Λίνα, μη ξέροντας τι να κάνει, απευθύνεται στον Μιχάλη και τον Γιώργη τους μιλάει για το τι έχει συμβεί και ζητάει βοήθεια.

Πολλές ώρες αργότερα, ο Μάκης θα επιστρέψει, αλλά η επανένωσή του με τη Λίνα θα είναι συγκρουσιακή, καθώς θα ξεσπάσει ένας έντονος καβγάς μεταξύ τους, οδηγώντας σε μια νέα ρήξη στη σχέση τους. Παρά τις δυσκολίες, ο Μάκης δεν θα εγκαταλείψει τον αγώνα του ενάντια στη χούντα, φέρνοντας νέες περιπέτειες και εμπόδια στον δρόμο τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ