Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Ιπποκράτης βάζει σε κίνδυνο την Ειρήνη και το μωρό

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι τηλεθεατές θα βιώσουν αποκαλυπτικές στιγμές, καθώς η Ειρήνη βρίσκεται ένα βήμα πριν από το να χάσει το μωρό της. Ο Ιπποκράτης, παρακολουθώντας την κατάσταση, διατηρεί μια συγκλονιστική στάση απέναντι στην Ειρήνη, όπως αποκαλύπτεται στο επερχόμενο επεισόδιο.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Ιπποκράτης βάζει σε κίνδυνο την Ειρήνη και το μωρό

Η Ειρήνη, αποκτώντας σιγά σιγά τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της, βιώνει μια ανατροπή όταν ένα γράμμα από τα Κύθηρα φτάνει στα χέρια της. Το γράμμα είναι από Γάλλους, οι οποίοι της προτείνουν συνεργασία στο Παρίσι. Επιθυμώντας μια νέα αρχή στη ζωή της, η Ειρήνη ονειρεύεται και σχεδιάζει επαγγελματικά για τα αρώματα που είχε δημιουργήσει με τον Απόστολο.

Η καρδιά της την καλεί να ακολουθήσει αυτό που νιώθει, να αφήσει πίσω της τα πάντα και να φύγει. Ωστόσο, ο Ιπποκράτης αντιτίθεται σε αυτά τα σχέδια. Ο Ιπποκράτης μπαίνει πάνω από τα όνειρα της Ειρήνης, σκεφτόμενος πώς θα την εμποδίσει να φύγει. Αποφασισμένος να την κρατήσει κοντά του, αρχίζει να σχεδιάζει πώς θα της κόψει τα φτερά, επιδιώκοντας να την αναγκάσει να εγκαταλείψει τα επαγγελματικά της όνειρα. Ο λιμενικός, αδίστακτος και υποκείμενος στην έκβαση των γεγονότων, στήνει ένα σχέδιο που συμπεριλαμβάνει επίθεση και κλοπή του τετραδίου με τις φόρμουλες αρωμάτων.

Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για την Ειρήνη, επιδιώκει να την τρομοκρατήσει και να της προκαλέσει φόβο για το μωρό που κουβαλά στην αγκαλιά της. Μετά την επίθεση, η Ειρήνη καταρρέει. Με τον φόβο για το μωρό της να την τυραννάει και, γεμάτη δάκρυα, συνειδητοποιεί ότι έχασε το πολύτιμο τετράδιο με τις φόρμουλες της. Τα όνειρα της διαλύονται μπροστά της, καθώς αντιμετωπίζει την αδυναμία να πραγματοποιήσει ό,τι είχε ονειρευτεί.

Στο πλευρό της, ο Ιπποκράτης δείχνει ένα τρυφερό πρόσωπο. Συνειδητοποιώντας πόσο εξαρτημένη τον έχει κάνει, χαιρετίζει εντός του την επιτυχία του σχεδίου του, ελπίζοντας ότι η Ειρήνη θα παραμείνει δεμένη μαζί του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ