Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Ιπποκράτης στριμώχνει τον Άγγελο

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Μάκης βαδίζει προς το ραντεβού με τη Λίνα, αλλά όχι για τον λόγο που εκείνη ελπίζει. Ο Δημήτρης μαθαίνει την αλήθεια για τον αρραβώνα του Στέφανου και της κόρης του, και η έκρηξή του είναι αναπόφευκτη.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Ιπποκράτης στριμώχνει τον Άγγελο

Στο μεταξύ, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει την Ειρήνη. Άγνωστοι άντρες την επιτίθενται στον δρόμο, αρπάζοντας το τετράδιο με τις φόρμουλες των αρωμάτων της. Αφού αναρρώσει, η κοπέλα αποφασίζει να εγκαταλείψει το όνειρό της. Ο Βασίλης δεν προλαβαίνει να παρέμβει πριν η Στέλλα πατήσει τη σκανδάλη, τραυματίζοντας τον Μάριο. Αναλαμβάνει, λοιπόν, να κουκουλώσει την επίθεση για να προστατευτεί η Στέλλα.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος προσπαθεί να εξηγηθεί στη Θοδώρα, αλλά αυτή τον απορρίπτει οργισμένη, έχοντας μάθει για τον αρραβώνα του με την κόρη του Δημήτρη. Η Λίνα εξαφανίζεται μυστηριωδώς μετά τον καβγά της με τον Μάκη. Ταξιδεύει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον πατέρα της. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης ανακρίνει τον Άγγελο για το παρελθόν του, αφήνοντας υπόνοιες για τους γονείς του και τα αίτια του τραγικού θανάτου τους. Αυτά τον αναστατώνουν και γεμίζουν τον νου του ερωτηματικά που απαιτούν απάντηση.

Εν τέλει, η ζωή των χαρακτήρων αυτών διαπλέκεται σε έναν παράδοξό χορό εντάσεων και ανατροπών. Κάθε γεγονός επηρεάζει τις ζωές τους, αφήνοντας ανοικτά πολλά ερωτηματικά για το μέλλον. Καθώς ο χρόνος προχωρά, οι χαρακτήρες πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των επιλογών τους και να αναζητήσουν απαντήσεις σε μια πολύπλοκη και αβέβαιη πραγματικότητα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ