Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Γιώργης ξεμπροστιάζει την Αλίκη

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Αλίκη κατέχει την εμπιστοσύνη του Γιώργου από την αρχή. Αν και ο Παντελίδης τη μεταχειρίζεται με περιφρόνηση και σκληρότητα, εκείνη συνεχίζει να τον ενημερώνει για τις δραστηριότητες του Γιώργου. Η Ανατροπή συμβαίνει όταν ο Γιώργος ανακαλύπτει το διπλό παιχνίδι της Αλίκης και την αποκαλύπτει, μετά την είδηση της αυτοκτονίας του ναύτη, Μάριου.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Γιώργης ξεμπροστιάζει την Αλίκη

Το γράμμα που άφησε ο Μάριος πριν από τον θάνατό του αποκαλύπτει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την πράξη. Μαθαίνοντας για το γράμμα, η Αλίκη ενημερώνει τον Παντελίδη, ενώ ο Μιχάλης και ο Γιώργος έχουν μια σημαντική συνάντηση που αναζωπυρώνει τις αναμνήσεις από το ναυάγιο. Στη συνέχεια, ο Μάκης, ο Μιχάλης, ο Βασίλης και ο Ανέστης παρέχουν συνέντευξη στον Γιώργο, αποκαλύπτοντας τα δεινά που έζησαν στο «Φοίνικα», ενώ η Αλίκη αντιμετωπίζει την αποκάλυψη της προδοσίας της από το δημοσιογράφο.

Αυτός ανακαλύπτει ένα σημαντικό έγγραφο στην τσάντα της, καταλαβαίνοντας ότι είναι η κατάσκοπος του Παντελίδη. Αν και σοκαρισμένος, ο Γιώργος αποφασίζει να μην της αποκαλύψει τίποτα και να την χρησιμοποιήσει για να εξασφαλίσει τον εαυτό του. Παράλληλα, ο Παντελίδης ετοιμάζει κίτρινα δημοσιεύματα για να διαπομπεύσει τη Στέλλα, ενώ ο Βασίλης αντιδρά γρήγορα, αναζητώντας βοήθεια για να αντιμετωπίσει τον εχθρό τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ