Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Λιποθυμάει και πέφτει στην αγκαλιά του Πέτρου

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Δημήτρης, μετά τη συνάντησή του με τον Παντελίδη, αναζητά κάτι ασυνήθιστο από τη Λίνα. Στο μεταξύ, ο διαβολικός δικηγόρος επιχειρεί να εκβιάσει ακόμα και τον Ιπποκράτη για να κλείσει το στόμα της Ειρήνης.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Λιποθυμάει και πέφτει στην αγκαλιά του Πέτρου

Δυστυχώς, δεν έχει λάβει υπόψη του την αντίδραση του λιμενικού. Σε έναν διαφορετικό χώρο, ο Γιώργης και η Αλίκη συνεχίζουν να πλησιάζουν ο ένας στον άλλον, ενώ παράλληλα, ο Στελής ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως είχε χαθεί για πάντα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξέλιξης, η Ειρήνη συναντά τον Πέτρο για να του εξηγήσει τους λόγους που αναγκάστηκε να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη. Καθώς οι δύο νέοι συζητούν, ξαφνικά η κοπέλα χάνει τις αισθήσεις της, λιποθυμάει στα χέρια του Πέτρου.

Στο μεταξύ, ο Άγγελος προσπαθεί να πείσει τον Μάκη για κάτι σημαντικό. Καταφέρνει να τον πλησιάσει με πειστικούς λόγους, προσπαθώντας να τον πείσει για μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Η ζωή των χαρακτήρων ανατρέπεται, καθώς οι κρίσιμες αποκαλύψεις και οι απρόσμενοι συνδυασμοί των προσώπων φέρνουν νέες πτυχές και προκλήσεις. Καθώς ο κόσμος τους διαρρέεται από ανατροπές, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα. Κάθε εξέλιξη προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, ενώ οι χαρακτήρες βρίσκονται αντιμέτωποι με τις προκλήσεις του παρελθόντος και του παρόντος.

Σε μια συναρπαστική ανατροπή των γεγονότων, η ιστορία συνεχίζει να εξελίσσεται, ανοίγοντας νέα κεφάλαια και αναδεικνύοντας τις σχέσεις και τα μυστικά που επηρεάζουν τις ζωές των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ