Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Λίνα – Όθωνας παντρεύονται

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του “Ναυάγιου” θα είναι καταιγιστικές, με τη Λίνα να αναγκάζεται να παντρευτεί τον Όθωνα Βασιλείου. Ο θάνατος του Βλάση θα γεμίσει θλίψη την οικογένεια Παπαδάκη.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Λίνα – Όθωνας παντρεύονται

Ο Μάκης ταξιδεύει στην Κρήτη και μαθαίνει ξαφνικά για τον θάνατο του πατέρα του, ενώ στέκεται δίπλα στην Θεοδώρα και την Μαρία. Παρότι η Λίνα θέλει να του συμπαρασταθεί, ο Μάκης την απορρίπτει. Η Μαρία μαθαίνει ότι ο Δημήτρης πλήρωσε για την κηδεία του Βλάση, και γεμίζει μίσος και οργή. Παίρνει ένα όπλο και πυροβολεί τον Δημήτρη Γιαννακάκη, ο οποίος τραυματίζεται σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ η Μαρία κρύβει τα ίχνη της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μάκης προσπαθεί να συμπαρασταθεί στη Λίνα, αλλά την βλέπει δίπλα στον Όθωνα.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Δημήτρης Γιαννακάκης αποφασίζει να παίξει το τελευταίο του χαρτί για να πετύχει τον σκοπό του. Αποκαλύπτει στη Λίνα ότι η Μαρία τον πυροβόλησε και της ζητά να παντρευτεί τον Όθωνα, διαφορετικά θα καταδώσει τη Μαρία στην αστυνομία. Μετά από σκέψη, η Λίνα αποφασίζει να ενδώσει στον εκβιασμό του Δημήτρη και δίνει μια ευκαιρία στον Όθωνα Βασιλείου να έρθει κοντά της, απομακρυνόμενη ακόμη περισσότερο από τον Μάκη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ