Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Λίνα τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές. Όταν η Λίνα φεύγει από το σπίτι του Μάκη, η Θοδώρα απευθύνεται αμέσως στον αδελφό της. “Ήρθε το κορίτσι σου εδώ,” του λέει. “Ήρθε να μου μιλήσει για τον Στέφανο. Θέλει να μου διαβεβαιώσει ότι ποτέ δεν υπήρξε τίποτα παραπάνω μεταξύ τους. Μου είπε ότι έχει μιλήσει στον πατέρα της, στον κύριο Δημήτρη, για εσένα.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Λίνα τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εξακολουθείς να την κρατάς σε απόσταση. Είναι ερωτευμένη μαζί σου. Μου το είπε,” συνεχίζει η Θοδώρα, και ο αδελφός της φαίνεται σκεπτικός για το μέλλον της σχέσης τους. Ναι, ίσως αντέδρασα υπερβολικά. Αλλά με πλήγωσε όταν είδα τον πατέρα της να αναφέρεται στον αρραβωνιαστικό της. Θα προσπαθήσω να διορθώσω τα πράγματα. Την αγαπάω πολύ, Θοδώρα, και είμαι σίγουρος ότι αν την γνωρίσεις λίγο καλύτερα, θα την εκτιμήσεις όπως κι εγώ,” ομολογεί στην αδελφή του.

Έχοντας καταλάβει πλέον το λάθος που έκανε, ο Μάκης αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με την κόρη τού Δημήτρη. Όμως αυτή τη φορά η Λίνα είναι εκείνη που δεν θέλει να συνεχίσουν τη σχέση τους. «Εσύ έλεγες πως σε πρόδωσα, πως η σχέση μας δεν είχε αξία για μένα και πως σου έλεγα ψέματα τόσο καιρό. Γιατί λοιπόν θέλεις τώρα να συνεχίσεις μαζί μου;», τον ρωτάει και ο Μάκης προσπαθεί να της ζητήσει συγγνώμη. Η Λίνα όμως έχει αποφασίσει να τον κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Θα συνεχίσει να του κάνει τη ζωή δύσκολη. Μένει να δούμε μέχρι που θα φτάσει η Λίνα με το νέο της σχέδιο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ