Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Ειρήνη τρελαίνεται

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Ειρήνη θα βρεθεί εκτός ελέγχου. Ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα θα είναι υπεύθυνοι για τη στροφή αυτή στη ζωή της. Η αρχή θα γίνει με τη Δήμητρα να προσφέρει στην Ειρήνη χάπια, που θα την οδηγήσουν στο να χάνει σταδιακά το μαυλό της.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Ειρήνη τρελαίνεται

Ο Ιπποκράτης, έχοντας διαπιστώσει την απομάκρυνσή της, θα αναλαμβάνει να ελέγχει την κατάστασή της μέσω της Δήμητρας, που θα της δίνει καθημερινά τα χάπια. “Φοβάμαι,” θα παραδεχτεί η Δήμητρα στον Ιπποκράτη, “μπορεί να προκαλέσουμε κάτι κακό στην Ειρήνη. Και αν αντιληφθεί πως την ναρκώνουμε;” “Θα κάνεις αυτό που σου λέω,” θα απαντήσει αυστηρά ο Ιπποκράτης, “διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα. Και δε θα θέλεις αυτό να συμβεί, για να μην βρεθείς στον δρόμο, όπου δε θα μπορείς να βοηθήσεις ούτε τον αδερφό σου, Δήμητρα.”

Η Δήμητρα θα προχωρήσει στο να δίνει απαρατήρητα τα χάπια στην Ειρήνη, ενσωματώνοντάς τα στα φαγητά και τα ποτά της. Ο Πέτρος, ανήσυχός για την κατάστασή της, θα παραμένει σε εγρήγορση και θα της τηλεφωνεί συνεχώς για να βεβαιωθεί ότι είναι εντάξει. Ωστόσο, όταν αρχίσει να παρατηρεί ότι η Ειρήνη δυσκολεύεται να μιλήσει και να θυμάται συμβάντα, θα ανησυχήσει ακόμα περισσότερο. “Τί έχεις, Ειρήνη μου;” θα τη ρωτήσει, “Γιατί δε μπορείς να μου μιλήσεις; Θυμήσου, αν χρειαστείς βοήθεια, εγώ θα είμαι εκεί για σένα.” Η Ειρήνη, αδύναμη και ζαλισμένη από τα χάπια, θα κλείσει βιαστικά το τηλέφωνο.

Ο Πέτρος, ανησυχώντας για την κατάστασή της, θα απευθυνθεί στον καπετάν Στελή, ενώ ο ίδιος θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ελέγξει από κοντά την κατάστασή της. Η αλήθεια για την κατάστασή της θα αρχίσει να φαίνεται, ενώ η Ειρήνη, αντιμέτωπη με κατηγορίες ότι συνεργάζεται με τον Παντελίδη, θα βρεθεί ανίκανη να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Όμως, κανείς δε θα πιστέψει ότι ο Ιπποκράτης κρύβεται πίσω απο αυτό που συμβαίνει στην Ειρήνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ