Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Ειρήνη σε σοκ – Βρίσκει το πτώμα της Κλαίρης

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά θα αποκαλυφθούν με μεγάλη ένταση, καθώς η Ειρήνη ανακαλύπτει τη γυναίκα του Ιπποκράτη στον πάτο ενός πηγαδιού στην αυλή. Η Ειρήνη, σε συνεργασία με την Ευγενία, που συνεχίζει να ερευνά την εξαφάνιση της αδελφής της, συνειδητοποιεί εύκολα πως κάτι ύποπτο συμβαίνει στο σπίτι του Ιπποκράτη Πανόπουλου.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Ειρήνη σε σοκ – Βρίσκει το πτώμα της Κλαίρης

Η αλήθεια θα της αποκαλυφθεί όταν βρεθεί στον κήπο με τον Ορφέα. Το μικρό αγόρι αποκαλύπτει πως ο πατέρας του δεν τον αφήνει να πλησιάσει στο πηγάδι, φοβούμενος μήπως πέσει μέσα. Αντί να τον αφήσει να πλησιάσει, η Ειρήνη τον καθοδηγεί να κοιτάξει μέσα σε αυτό, διαλύοντας τους φόβους του. Εκείνοι παρατηρούν κάτι στο βάθος του πηγαδιού, αλλά η Ειρήνη, για να μην τρομάξει το αγόρι, του λέει: “Δεν είναι τίποτα, Ορφέα μου. Σίγουρα κάποιο σκουπίδι. Μάλλον όμως ήρθε και η ώρα να γυρίσουμε πίσω. Αύριο πάλι βόλτα.

Μετά από αυτή την εμπειρία, μπαίνουν στο σπίτι και η Ειρήνη, έντρομη, μιλά στη Δήμητρα για αυτό που είδε. Την επόμενη μέρα, οι δύο γυναίκες επιστρέφουν στο σημείο του κήπου, όπου διαπιστώνουν την αποκάλυψη που είχε κρύψει ο Λιμενικός. Αντικρίζουν τον τραγικό πραγματικό λόγο που η γυναίκα του Ιπποκράτη έχει εξαφανιστεί: ο Ιπποκράτης την έχει σκοτώσει και πετάξει στο πηγάδι. Το σοκ που βιώνουν οι δύο γυναίκες είναι τεράστιο, και αναρωτιούνται πώς θα αντιμετωπίσουν αυτήν την ανείπωτη αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ