Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Ειρήνη Γεννάει στη σκιά της απώλειας

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Τραγικές στιγμές πλησιάζουν για την Ειρήνη στα επόμενα επεισόδια της σειράς, όπου οι χαρές της γέννησης συγκρούονται με τον πόνο του χαμού του Τρύφωνα. Έχοντας δεχτεί την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη, κυρίως λόγω της ασθένειας του πατέρα της, η Ειρήνη διανύει την τελετή με επιφυλάξεις.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Ειρήνη Γεννάει στη σκιά της απώλειας

Ο γάμος πραγματοποιείται σύμφωνα με τα έγκυρα ρεπορτάζ, αλλά ο Πέτρος, ερωτευμένος με την Ειρήνη, παρακολουθεί την τελετή με στενοχωρημένο βλέμμα. Στα όρια της κατάθλιψης, κλείνεται στον εαυτό του, αντιλαμβανόμενος το χαμένο του έρωτα. Εν τω μεταξύ, η Ειρήνη ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί της, ενώ παράλληλα ο Τρύφωνας πεθαίνει, ρίχνοντας την Ειρήνη σε βαθύ πένθος. Ο Ιπποκράτης παραμένει ακλόνητος στο πλευρό της, αναλαμβάνοντας το ρόλο του βράχου στη θλιβερή αυτή πορεία.

Η γέννηση του παιδιού φέρνει μια προσωρινή ανακούφιση στην Ειρήνη, αλλά γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι ο πραγματικός έρωτας λείπει από τη ζωή της. Σκέφτεται τον Απόστολο, αναρωτιέται αν η αναζήτηση του πραγματικού έρωτα θα την οδηγήσει σε νέα δρόμο. Ο Πέτρος, αφού χάσει τον έρωτά του, πρέπει να αντιμετωπίσει τη μοναξιά του και την αναζήτηση για νόημα στη ζωή του. Το ερώτημα που επαναλαμβάνεται είναι αν η Ειρήνη, βυθισμένη στον πόνο και την απώλεια, θα βρει τον πραγματικό έρωτα που ψάχνει ή αν οι σκιές του παρελθόντος θα συνεχίσουν να ρίχνουν σκοτάδι στο μέλλον της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ