Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Αλίκη πέφτει θύμα εκβιασμού

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα μας καθηλώσουν, καθώς το πολυπόθητο στοιχείο που έρχεται στα χέρια του Γιώργη, αφήνοντας την Αλίκη σε κατάσταση αγωνίας. Η ερώτηση που τη βασανίζει είναι αν θα προτιμήσει να προδώσει για άλλη μια φορά τον Γιώργη, κλέβοντας το κρίσιμο αποδεικτικό στοιχείο, μια φωτογραφία που εκείνος κατέχει, προκειμένου να σώσει τον αδελφό της.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Αλίκη πέφτει θύμα εκβιασμού

Στο μεταξύ, ο Παντελίδης αντιμετωπίζει την απρόβλεπτη αντίδραση της Στέλλας και επιδιώκει να εξισορροπήσει την κατάσταση. Πιέζει τον Μάριο να υποβάλει μήνυση εναντίον της, με σκοπό να καταφέρει την καταδίκη της και να την απομακρύνει οριστικά από τη ζωή του. Παρέχει στον Μάριο το κίνητρο της επαγγελματικής αποκατάστασης ως αντάλλαγμα για την καταδίκη της Στέλλας. Παρόλα αυτά, ο Μάριος δυσκολεύεται να προχωρήσει σε αυτήν την ενέργεια, καθώς τον ταλαιπωρούν έντονα αισθήματα τύψεων.

Από την πλευρά της, η Στέλλα, αντιλαμβανόμενη την ευθύνη για την απόπειρα δολοφονίας του Μάριου, προσπαθεί να ανακαλύψει τρόπους να τον βοηθήσει να ξαναχτίσει τη ζωή του. Προσπαθεί να εξιλεωθεί για τα προηγούμενα εγκλήματά της, αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην αποκατάσταση του Μάριου. Η κλιμακούμενη ένταση και οι ψυχολογικές ταραχές δημιουργούν ένα πυκνό παρασκήνιο, ενώ οι επόμενες κινήσεις καθορίζουν την πορεία του μυθιστορήματος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ