Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Αλίκη γυρίζει το παιχνίδι

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η αγωνία κορυφώνεται καθώς πλησιάζουμε στο αναμενόμενο φινάλε της σειράς, με την Αλίκη να κάνει την μεγάλη ανατροπή στα επερχόμενα επεισόδια. Μέχρι πρόσφατα, η Αλίκη ήταν στενά συνδεδεμένη με τον Μιλτιάδη Παντελίδη, ο οποίος την εκβίαζε συνεχώς και την είχε ως δεξί του χέρι.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Η Αλίκη γυρίζει το παιχνίδι

Υπέστη βιασμό από τον αδίστακτο δικηγόρο, ο οποίος της ανακοίνωσε ότι, παρά τη θέλησή της, πρέπει να κρατήσει το παιδί που κουβαλάει και να τον παντρευτεί. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια, η Αλίκη θα ανατρέψει τα πάντα. Θα ταχθεί φανερά υπέρ των θυμάτων του ναυαγίου, επιδιώκοντας την απονομή δικαιοσύνης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα προσεγγίσει τον νέο δικηγόρο των θυμάτων, τον Δημοσθένη Καλλέργη, και θα του αποκαλύψει τα πάντα για τον Παντελίδη.

Παράλληλα, η Αλίκη θα συμμαχήσει με την Ελένη για να αποκαλύψουν το εμπόριο των βρεφών και να ξεσκεπάσουν τον αδίστακτο δικηγόρο. Αν και θα θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο, θα επιλέξει να σταθεί στο πλευρό της δικαιοσύνης. Ο Παντελίδης, φυσικά, δεν θα μείνει άπραγος, καθώς θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να πείσει τον Δημοσθένη να παραιτηθεί από τη θέση του δικηγόρου.

Η δραματική αυτή εξέλιξη αναμένεται να κρατήσει το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο, καθώς η Αλίκη παλεύει για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη, ενώ αντιπαρατίθεται με έναν πανίσχυρο αντίπαλο. Η σύγκρουση αναμένεται να φτάσει σε νέα ύψη, με την Αλίκη να καθορίζει τη μοίρα της και να επηρεάζει σημαντικά την έκβαση της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ