Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Φυγαδεύει τον Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Ο Μιλτιάδης είναι ο κρυφός άσος που βοηθά τον Ιπποκράτη Πανόπουλο σε κάθε δύσκολη στιγμή του. Ο δικηγόρος παρέχει όλη του τη στήριξη, χρησιμοποιώντας κάθε διαθέσιμο μέσο.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Φυγαδεύει τον Ιπποκράτη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται να βοηθήσει τον Παντελίδη στα τελευταία επεισόδια της σειράς, όπου ο Ιπποκράτης καταδιώκεται από τις αρχές και προσπαθεί να προστατέψει τον γιο του. Ο δικηγόρος, έχοντας επενδύσει στην υπόθεση με ψευδείς καταθέσεις, προτείνει στον Ιπποκράτη να κρυφτεί στο εξοχικό του. «Γι’ αυτό είναι οι φίλοι», του εξηγεί ο Μιλτιάδης. «Σήμερα σε βοηθάω εγώ, αύριο εσύ εμένα». Ο Ιπποκράτης, αν και βλέπει στον Μιλτιάδη έναν αληθινό φίλο, ανησυχεί καθώς μαθαίνει την αληθινή αιτία που οι αστυνομικές αρχές τον αναζητούν: τις δολοφονίες της Κλαίρης και της Ευγενίας.

«Μίλτο, είσαι τρελός;», τον ρωτά ο Αργύρης Βασιλείου. «Βοηθάς κάποιον που έχει σκοτώσει; Εμείς προσπαθούμε να μη συνδεθούμε με τους νεκρούς του ‘Φοίνικα’ και εσύ συμπαραστέκεσαι σε έναν άνθρωπο με βάμμένα τα χέρια από αίμα. Και όχι μόνο μία φορά. Τι θα γίνει αν το μάθει ο Καλλέργης;» Ο δικηγόρος συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και προσπαθεί να ξεμπλεχτεί. «Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο Πανόπουλος μιλούσε με γρίφους», σχολιάζει ο Μιλτιάδης. Αποφασίζουν να εξαφανίσουν τον αξιωματικό. Ο δικηγόρος και ο επιχειρηματίας στέλνουν ανθρώπους για να τον εξοντώσουν, αλλά αποτυγχάνουν καθώς ο Πανόπουλος αντιλαμβάνεται τις κινήσεις τους.

Ο Παντελίδης προτείνει να βγει ο Ιπποκράτης από τη χώρα για να σωθεί. Ο Ιπποκράτης δέχεται τα εισιτήρια που του προσφέρονται, αλλά όταν φτάνει στο σπίτι του για να πάρει τον γιο του, περικυκλώνεται από την αστυνομία. Απεγνωσμένος, αρπάζει το όπλο της Ειρήνης για να προστατευτεί και βάζει τέλος στη ζωή του, κλονίζοντας όλους γύρω του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ