To Nαυάγιο επόμενα επεισόδια – Φιμώνει την Ειρήνη – Το τέλος του έρχεται

To Nαυάγιο επόμενα επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναμένονται συγκλονιστικές εξελίξεις που θα ανατρέψουν την ιστορία. Ο Στελής, ανακαλύπτοντας κάτι που πίστευε πως είχε χαθεί για πάντα, προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ένα πλήθος αναπάντητων ερωτημάτων.

To Nαυάγιο επόμενα επεισόδια – Φιμώνει την Ειρήνη – Το τέλος του έρχεται

Στέφανος και Μάκης βρίσκονται σε μια δύσκολη θέση, καθώς προσπαθούν να επαναφέρουν τη σχέση του Μάκη με τη Λίνα. Ωστόσο, ο Μάκης αρνείται πεισματικά να ακούσει και αποφασίζει να τερματίσει τη σχέση του με την κοπέλα. Παράλληλα, η Ειρήνη, πείθεται από τον Τρύφωνα να επαναφέρει το εργαστήριο με τα αρώματα, προκαλώντας αναστάτωση στον Ιπποκράτη. Ο Δημήτρης, μετά τη συνάντησή του με τον Παντελίδη, ζητά κάτι παράξενο από την Λίνα.

Παράλληλα, ο δαιμόνιος δικηγόρος εκβιάζει τον Ιπποκράτη για να φιμώσει την Ειρήνη, χωρίς όμως να υπολογίζει την αντίδραση του Ιπποκράτη. Ο Βασίλης παλεύει να πλησιάσει τη Στέλλα, αλλά αντιμετωπίζει τοίχο, ενώ παράλληλα ο Γιώργης και η Στέλλα φαίνεται πως έρχονται πιο κοντά. Εν τω μεταξύ, ο Στελής ανακαλύπτει κάτι που νόμιζε ότι είχε χαθεί για πάντα, ενώ ο Μάριος καταφθάνει στο σπίτι της Στέλλας, χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει εκεί.

Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε έναν δρόμο γεμάτο ανατροπές και αποκαλύψεις, υπόσχοντας μια συναρπαστική συνέχεια για τους θεατές. Ποια μυστηριώδη ανακάλυψη έκανε ο Στελής που ανατρέπει τον κόσμο του; Θα καταφέρουν Στέφανος και Μάκης να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους με τη Λίνα, ή είναι η αρνητική απόφαση του Μάκη η αρχή του τέλους; Τι κρύβεται πίσω από την απόφαση της Ειρήνης να επαναφέρει το εργαστήριο με τα αρώματα και πώς αυτό θα επηρεάσει τον Ιπποκράτη; Ποιο παράξενο αίτημα κάνει ο Δημήτρης στη Λίνα μετά τη συνάντησή του με τον Παντελίδη;

Πώς θα αντιδράσει ο Ιπποκράτης στην εκβιαστική προσπάθεια του δικηγόρου; Θα καταφέρει ο Βασίλης να ξεπεράσει τον τοίχο που βρήκε μπροστά του στην προσπάθειά του να πλησιάσει τη Στέλλα; Και τι περιμένει τον Μάριος στο σπίτι της Στέλλας, χωρίς να έχει καμία ιδέα για το μυστήριο που τον περιμένει; Όλες οι απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ