Το Ναυάγιο Επόμενα Επεισόδια – Εξελίξεις Εβδομάδας 17/12/23 Έως 19/12/2023

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Οι εξελίξεις της εβδομάδας 17/12/2023 έως 19/12/2023 στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο

Το Ναυάγιο Επόμενα Επεισόδια – Εξελίξεις Εβδομάδας 17/12/23 Έως 19/12/2023

17/12/2023 Κυριακή

Λαμπρινή, αψηφώντας κάθε εμπόδιο, ανακαλύπτει τη διεύθυνση του Πέτρου και αποφασίζει να επιχειρήσει μια τολμηρή κίνηση που θα μπορούσε να ανατρέψει όλα τα δεδομένα. Ταυτόχρονα, Πέτρος και Μάκης επιχειρούν να πείσουν την Λίνα να μιλήσει στον Γιώργη σχετικά με το ναυάγιο, ενώ η Στέλλα αναζητά βοήθεια για να εντοπίσει τον Μάριο.

Ο καπετάν Ανδρέας επισκέπτεται τον Μιχάλη, ανακοινώνοντας την απόφασή του να μεταβεί στην Αμερική για την εγχείρηση της κόρης του, και την πρόθεσή του να εγκατασταθεί εκεί μόνιμα.

18/12/2023 Δευτέρα

Ειρήνη, κρατώντας μυστική τη συνάντησή της με Γιώργη και Μιχάλη από τον Ιπποκράτη, παρακολουθείται από εκείνον. Γιώργης οργανώνει μια συνάντηση με την Λίνα και την Ειρήνη, ενώ ο Ιπποκράτης απαιτεί εξηγήσεις από την Ειρήνη, η οποία με τη βοήθεια του Πέτρου ψάχνει για εργασία.

Ο Ιπποκράτης επισκέπτεται το γραφείο του Γιώργη, ανοίγοντας περισσότερο το χάσμα της έχθρας μεταξύ τους. Θοδώρα στη νέα της δουλειά συναντά τον Στέφανο, και ξεκινά μια φλογερή ερωτική περιπέτεια.

Λαμπρινή ετοιμάζεται να επισκεφθεί κρυφά τον Μάκη στην Αθήνα. Αλίκη, βασανισμένη από τις τύψεις, ζητά από τον Παντελίδη να τερματίσει το διπλό παιχνίδι του εναντίον του Γιώργη.

19/12/2023 Τρίτη

Λαμπρινή, αποφασισμένη να βρει τον γιο της, επιχειρεί το μεγάλο ταξίδι στην Αθήνα, κρυφά από τον παπά. Ταυτόχρονα, η πρώτη σπίθα ερωτικού ενδιαφέροντος μεταξύ Θοδώρας και Στεφάνου ανάβει, ενώ ο Μιχάλης και ο καπετάν Αντρέας επιχειρούν να ξεκαθαρίσουν τις παρεξηγήσεις τους. Η Αλίκη πλησιάζει περισσότερο τον Γιώργη, ενώ ο Παντελίδης την πιέζει να καταθέσει εναντίον του δημοσιογράφου.

Ο Ιπποκράτης, παρακολουθώντας συστηματικά την Ειρήνη και αντιλαμβανόμενος την απομάκρυνσή της από την επιρροή του, αποφασίζει να κάνει την απόλυτη κίνηση για να την κρατήσει κοντά του – της κάνει πρόταση γάμου.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο εβδομαδαΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδια