Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Απορρίπτουν τον Μάκη – Ο λόγος;

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν σφοδρές αναταράξεις, καθώς ο Δημήτρης και η Πολυξένη αρνούνται να αποδεχτούν τη σχέση της Λίνας με τον Μάκη. Ο Παντελίδης, γνωρίζοντας το παρελθόν των δύο νέων, αποφασίζει να εμπλακεί, τοποθετώντας έναν ενδιάμεσο σε αυτήν την κατάσταση.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια – Απορρίπτουν τον Μάκη – Ο λόγος;

Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Όθωνας, που έχει ερωτευτεί τη Λίνα από την πρώτη στιγμή που την είδε. Με ατελείωτα λουλούδια και δώρα, ο Όθωνας προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά της Λίνας, η οποία, φοβούμενη να μην πληγώσει τον Μάκη, ζητά τη βοήθεια των φίλων της, του Άγγελου και της Βάσως, για να κρύψει την αλήθεια. Απροσδόκητα, ο Δημήτρης και η Πολυξένη εμφανίζονται στην Αθήνα, προκαλώντας έκπληξη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, απαιτούν από τη Λίνα να τους αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με την σχέση της με τον Μάκη.

Σε μια άλλη στιγμή, η Πολυξένη και ο Δημήτρης γνωρίζουν τον πραγματικό Μάκη, ανακαλύπτοντας την ιστορία των γονιών του και την περιπέτειά του στην Ασφάλεια. Ο Μάκης αντιδρά με φόβο, αλλά και με ανησυχία, όταν μαθαίνει την αντίδραση των γονιών της Λίνας. Οι γονείς της, αρνούμενοι να δεχτούν τον Μάκη σαν σύντροφο της κόρης τους, αναγκάζουν τον ίδιο να αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους που τους οδήγησαν σε αυτήν την αντίδραση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ