Το Ναυάγιο Επεισόδιο 96 – Η Ειρήνη συναντά το μωρό της

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 96 – Η Δήμητρα είναι βέβαιη πως ο Ιπποκράτης δολοφόνησε την Κλαίρη και συγκεντρώνει τα κουράγια της για να αντιμετωπίσει το ζήτημα. Παράλληλα, η Ειρήνη αποκαλύπτει στην Ευγενία τα μυστικά του ημερολογίου της Κλαίρης.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 96 – Η Ειρήνη συναντά το μωρό της

Ο Μάκης και ο Άγγελος ενημερώνονται για την ιστορία του Πέτρου και πρέπει να αποφασίσουν εάν θα τον συγχωρέσουν για τις ψευδείς του πράξεις. Η Ελένη αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και προσκαλεί τον Καλλέργη στο καφέ όπου εργάζεται ο Μιχάλης. Την ίδια στιγμή, ο Παντελίδης κατευθύνεται προς την ίδια κατεύθυνση και η σύγκρουση μεταξύ των δύο δικηγόρων φαίνεται αναπόφευκτη. Ο Όθωνας συνεχίζει να πιέζει τη Λίνα, ενώ αυτή είναι αναγκασμένη να αποκρύψει αλήθειες από τον Μάκη.

Η Ειρήνη επισκέπτεται το σπίτι της Στέλλας για να συναντήσει τον Βασίλη και εκείνη τη στιγμή εκπλήσσεται καθώς βλέπει για πρώτη φορά το μωρό της Στέλλας… το δικό της μωρό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ