Το Ναυάγιο Επεισόδιο 94 – Πέφτει στην παγίδα του Παντελίδη

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 94 – Η Στέλλα λαμβάνει μια εκπληκτική πρόταση για δουλειά, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Παντελίδης έχει ήδη στραμμένο το βλέμμα του εναντίον της με σκοπό να την καταστρέψει. Παράλληλα, η Ειρήνη προσπαθεί να εμποδίσει τον Ιπποκράτη να προσφέρει την εικόνα του Αγίου Νικολάου στον υπουργό, καθώς ο Πέτρος επιχειρεί να την κλέψει από το γραφείο του.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 94 – Πέφτει στην παγίδα του Παντελίδη

Την ίδια στιγμή, ο Βλάσης αρχίζει να ανησυχεί για τις ενέργειες του Γιαννακάκη προς τη Θοδώρα, φοβούμενος ότι μπορεί να έχει κάποιο άλλο σχέδιο στο μυαλό του. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών, ο Όθωνας εντοπίζει μια ευκαιρία για να επισκεφτεί το σπίτι της Λίνας, ενώ ο Παντελίδης πιέζει την Αλίκη να μετακομίσει μαζί του και να επισπεύσουν τον γάμο τους. Παράλληλα, ο Σάββας προειδοποιεί τον Βασίλη και την Ελένη να μην ενοχλήσουν τη Στέλλα με τις υποψίες τους για το μωρό.

Τέλος, ο Ιπποκράτης ζητά από τη Δήμητρα να συνεχίσει το σχέδιό τους και να αναμειγνύει υπνωτικά στο τσάι της Ειρήνης, προκειμένου να την κρατήσει στο σπίτι.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ