Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 93, 94, 95

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 93, 94, 95 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο του ΜΕΓΚΑ …

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 93, 94, 95

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 93

Η Βάσω βλέπει τον Άγγελο με την Ευγενία και ζητάει να μάθει αν είναι αυτή η γυναίκα για την οποία την εγκατέλειψε. Ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να την κάνει να τον ξεχάσει και γίνεται σκληρός μαζί της. Η Ευγενία μαθαίνει ότι ο Ιπποκράτης χτύπησε τον Ορφέα και μοιράζεται με την Ειρήνη τις υποψίες της ότι ο Ιπποκράτης έκανε κακό στην Κλαίρη. Ο Πέτρος δεν αντέχει να σκέφτεται την Ειρήνη στο σπίτι του Ιπποκράτη και της ζητάει να έρθει στο δικό του σπίτι. Στα Χανιά, ο Βλάσης έχει μια περιπέτεια με την υγεία του και η Μαρία φοβάται ότι θα τον χάσει. Την ίδια ώρα, ο Γιώργης μαθαίνει ότι ο Παντελίδης και η Αλίκη παντρεύονται και χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. Η Ειρήνη αποφασίζει να παίξει ριψοκίνδυνα και σκαρφίζεται ένα κόλπο για να κάνει τον Ιπποκράτη να αποκαλυφθεί.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 94

Η Στέλλα δέχεται μια εξαιρετική πρόταση για δουλειά, δεν γνωρίζει όμως ότι ο Παντελίδης μηχανορραφεί ήδη εναντίον της. Στο μεταξύ, η Ειρήνη προσπαθεί να εμποδίσει τον Ιπποκράτη να δωρίσει την εικόνα του Αγίου Νικολάου στον υπουργό. Η μόνη λύση πια είναι να ρισκάρει ο Πέτρος να την κλέψει από το γραφείο του. Την ίδια στιγμή, ο Βλάσης αρχίζει να παραξενεύεται από τα χατίρια που κάνει ο Γιαννακάκης στη Θοδώρα και φοβάται ότι μπορεί να έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Όθωνας βρίσκει μια αφορμή για να πάει στο σπίτι της Λίνας. Παράλληλα, ο Παντελίδης πιέζει την Αλίκη να μετακομίσει μαζί του και να επισπεύσουν τον γάμο τους. Ο Σάββας προειδοποιεί τον Βασίλη και την Ελένη να μην τολμήσουν να αναστατώσουν τη Στέλλα με τις υποψίες τους για το μωρό. Ο Ιπποκράτης ζητάει από τη Δήμητρα να συνεχίσει το σχέδιό τους και να ρίχνει υπνωτικά χάπια στο τσάι της Ειρήνης, ώστε να την κρατήσει στο σπίτι.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 95

Ο Ιπποκράτης ανακαλύπτει ότι η εικόνα του Αγίου Νικολάου έχει κλαπεί από το γραφείο του. Ο παπάς και παπαδιά βάζουν τηλέφωνο στο σπίτι τους και περιμένουν εναγωνίως να ακούσουν τον Πέτρο. Ο Όθωνας συνεχίζει τις προσπάθειες να κερδίσει τη Λίνα με τις ευλογίες του Δημήτρη και της Πολυξένης, ενώ η Στέλλα υποψιάζεται ότι ο Ιπποκράτης και η Ειρήνη έχουν συμμαχήσει με τον Παντελίδη. Θα καταφέρει να της εξηγήσει η Ειρήνη τι συμβαίνει ή τα χάπια που της ρίχνει η Δήμητρα θα την εμποδίσουν; Στο μεταξύ, ο Πέτρος δίνει την εικόνα του Αγίου Νικολά ου στη Χριστίνα για να την κρύψει, όμως για κακή του τύχη η εικόνα πέφτει στα χέρια του Άγγελου…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 93, 94, 95

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο – Επεισόδιο 93Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 94Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 95