Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 73, 74, 75

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 73, 74, 75  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο του ΜΕΓΚΑ …

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 73, 74, 75

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 73

0 Πέτρος μαθαίνει πως η Ειρήνη γεννάει από στιγμή σε στιγμή και τρέχει στο μαιευτήριο για να τη δει, όμως εκείνη τον διώχνει απογοητευμένη από την ύπαρξη της «αρραβωνιαστι κιάς»… Πιστεύει ότι τα λόγια αγάπης που της έλεγε ήταν ψεύτικα κι ότι ήταν η ίδια αφελής που τον πίστεψε… Λίγα δωμάτια πιο πέρα, η Στέλλα ετοιμάζεται να μπει για καισαρική. Η ζωή της κινδυνεύει και οι γιατροί ζητούν από τον Βασίλη να επιλέξει ποιον να σώσουν: τη μάνα ή το παιδί… Λίγες ώρες μετά, η Στέλλα κρατά πανευτυχής το μωρό της αγκαλιά, ενώ η Ειρήνη μαθαίνει ότι το δικό της μωρό δεν τα κατάφερε…. Η ίδια, όμως, είναι σίγουρη ότι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό και δεν πιστεύει λέξη από όσα της λένε. Ο Ιπποκράτης μετά βίας προσπαθεί να κρύψει την ταραχή του, καθώς βλέπει το σχέδιό του να μην πηγαίνει και τόσο καλά όσο θα ήθελε… Η μαία που άλλαξε τα μωρά των δύο γυναικών δεν τα έκανε όλα σωστά… Η Στέλλα, ανυποψίαστη ότι στην πραγματικότητα κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της Ειρήνης, αφού το δικό της γεννήθηκε νεκρό, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δέχεται επισκέψεις και συγχαρητήρια από γνωστούς και φίλους.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 74

Ο Άγγελος αποφεύγει τη Βάσω, η οποία ανησυχεί με τη στάση του μέχρι που μαθαίνει από τη Λίνα ότι της έχει αγορά σει ήδη δαχτυλίδι και κάπως ηρεμεί. Ο ίδιος, όμως, δεν είναι απολύτως βέβαιος ότι θέλει να της κάνει πρόταση γάμου. μετά τη συνάντησή του με τον Δημήτρη, το φονιά των γονιών του… Ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Παννακάκη, που αναγκάζεται να κάνει στον Άγγελο μια μυστική πρόταση, προκειμένου να μην τιναχτεί στον αέρα ο αρραβώνας με την κόρη του και κυρίως να μη βγουν στη φόρα οι απατεωνιές του. Οι παράνομες προκηρύξεις του Μάκη βάζουν σε μπελάδες τον Κλέωνα, ενώ ο Στελής καταφτάνει στην Αθήνα για να συμπαρασταθεί στην Ειρήνη. Στο μεταξύ, ο Πέτρος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που ελπίζει να δώσει τη λύση στον εφιάλτη που ζει με τη Φανή. Η οικογένεια Γιαννακάκη φοράει τα καλά της και περιμένει τον Άγγελο να ζητήσει το χέρι της Βάσως, με τον Δημήτρη ειδικά να είναι σαν να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Από τη μεριά του, ο Άγγελος δεν έχει καταλήξει στην απόφαση αν θα πάει. Το μόνο που ξέρει είναι ότι αυτή είναι η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του. Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να τον αποχαιρετήσει. Την ίδια ώρα, η Ειρήνη καθώς επιστρέφει… με άδεια χέρια από την κλινική, έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα και παίρνει μία γενναία απόφαση μετά χαμό του παιδιού της. Ο Πέτρος μοιράζεται τις υποψίες του για τον Ιπποκράτη με τον Στελή, ο οποίος επίσης είναι πολύ επιφυλακτικός απέναντί του. Άλλωστε, ξέρει πως η Ειρήνη με βαριά καρδιά προχώρησε στο γάμο, όχι από αγάπη για τον Ιπποκράτη, αλλά για να ικανοποιήσει τον πατέρα της… Η σύλληψη και ο βασανισμός του Κλέωνα από τις Αρχές δίνουν στον Μάκη την ώθηση που χρειαζόταν για να συμμετάσχει ενεργά στο σχέδιο της επίθεσης εναντίον του Παντελίδη. Η άρνηση, τελικά, του Άγγελου να παρευρεθεί στο δείπνο με τον πατέρα της Βάσως βάζει τη σχέση τους σε κίνδυνο. Στο μεταξύ, ο Παντελίδης κάνει μία δελεαστική προσφορά στον Μιχάλη, ενώ παλεύει να πάρει το μικρό Ηλία με το μέρος του. Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Βασίλη τη σκληρή αλήθεια για τη σχέση του με την Ασημίνα. Μια αλήθεια που θα κάνει τον Βασίλη να αμφισβητήσει ολόκληρη τη ζωή του.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 75

Ο Μάκης μπλέκει άσχημα… Καταφέρνει να σώσει το μικρό Ηλία από την έκρηξη, όμως ο Παντελίδης τον βλέπει και τον αναγνωρίζει. Κι αυτό φυσικά δίνει στο σατανικό δικηγόρο ένα ακόμα «όπλο», καθώς μπορεί πια να εκβιάσει και το νεαρό φοιτητή… Ο Άγγελος παίρνει, επιτέλους, την απόφαση να κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου στη Βάσω. Την αγαπάει πολύ και αναγνωρίζει ότι η αγαπημένη του δεν ξέρει το ποιόν του πατέρα της. Δεν θέλει, λοιπόν, να την πληγώσει. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Δημήτρη να ξεχάσει αυτό που του έκανε, ούτε τώρα που θεωρείται… πεθερός του. Στην κλινική, η Στέλλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αλλά η Ελένη ακούει μια περίεργη συζήτηση ανάμεσα στον πατέρα της ηθοποιού, τον Σάββα, και στη μαία, που θα τη βάλει σε υποψίες… Πολύ σύντομα, η Ελένη αρχίζει να έχει υποψίες για την υγεία του μωρού της Στέλλας. Ο Στελής δίνει στην Ειρήνη το γράμμα από τον Πέτρο, αλλά επιμένει πρώτα να μάθει τι σχέση έχουν οι δυο τους. Η παραίτηση από την εφημερίδα φαίνεται να είναι μονόδρομος για τον Γιώργη μετά τη στάση του. Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του Μάκη, αλλά η Χριστίνα δεν έχει σκοπό να τους τον παραδώσει τόσο εύκολα. Η δικογραφία της υπόθεσης του ναυαγίου έρχεται επιτέ λους στα χέρια των δικηγό ρων και φαίνεται πως ο Παντε λίδης έχει στήσει άλλη μία παγίδα, αυτή τη φορά στον Μιχάλη. Μια παγίδα που θα του κάνει τη ζωή κόλαση και θα φέρει τα πάνω κάτω. Ο Ιπποκράτης βρίσκει τον Πέτρο με την Ειρήνη σε μυστική συνάντηση και ξεσπά! Η Θοδώρα βοηθάει τον Δημήτρη να ξεσκεπάσει μία πλεκτάνη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον πιο έμπιστο συνεργάτη του. Ο Άγγελος προσπαθεί να μεσολαβήσει για να απελευθερωθεί ο Μάκης, ενώ η Χριστίνα παίρνει τη δύσκολη απόφαση να ενημερώσει τους γονείς του Μάκη για τη σύλληψη του γιου τους. Ο Μιχάλης προσπαθεί να αποδεχθεί πως θα είναι κατηγορούμενος στη δίκη για το «Φοίνιξ» και τρέμει τη στιγμή που θα πρέπει να το ανακοινώσει στην Ελένη. Η Στέλλα αποκαλύπτει στον Βασίλη ότι ήξερε για τη σχέση του Γιώργη με την Ασημίνα, ενώ η κατάσταση της υγείας της Λαμπρινής χειροτερεύει και ο παπάς τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 76, 77, 78 

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο – Επεισόδιο 73Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 74Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 75