Το Ναυάγιο Επεισόδιο 70 – Η Φανή απειλεί τον Πέτρο

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 70 – Η Φανή, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον Αντώνη Καραδήμου, εισέρχεται στην αυλή της Χριστίνας με αποφασιστικότητα να εκδικηθεί για το γεγονός ότι την εγκατέλειψε και την άφησε μόνη της στη φυλακή.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 70 – Η Φανή απειλεί τον Πέτρο

Εκεί, συναντά τον Πέτρο Κυνηγημένο, ο οποίος είναι σε παρόμοια κατάσταση, και αμέσως επικοινωνούν για να βρουν έναν τρόπο να παραμείνουν ανώνυμοι, καθώς και να προστατεύσουν τα μυστικά τους. Αφού ανταλλάξουν εξηγήσεις, συμφωνούν να κρατήσουν σιωπή. Η Φανή απαιτεί τα χρήματά της που είχαν μαζέψει μαζί με τον Αντώνη, ενώ ταυτόχρονα προτείνει στον Πέτρο να περάσουν ευχάριστα χρόνο μαζί, αναδεικνύοντας το ενδιαφέρον της.

Ο Αντώνης δέχεται να τη φιλοξενήσει, σκεπτόμενος ότι θα ήταν καλό να συμπεριφέρονται σαν ζευγάρι, προκειμένου να αποφύγουν τις υποψίες των φίλων και της κοινότητας. Η Ειρήνη σοκάρεται όταν ανακαλύπτει ότι ο Αντώνης είναι αρραβωνιασμένος. Αισθάνεται προδομένη και αμφιβάλλει για την αγάπη του προς εκείνη. Παρόλα αυτά, ο Αντώνης προσπαθεί να της εξηγήσει την αλήθεια και την αγάπη του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Ο Άγγελος, εξακολουθώντας να ερευνά το παρελθόν του, ανακαλύπτει από το θείο του την αλήθεια για τους γονείς του. Παράλληλα, ο Δημήτρης επιστρέφει στην Αθήνα με σκοπό να πείσει τη Λίνα να εγκαταλείψει την εργασία της σε καφενείο, φοβούμενος ότι θα επηρεαστούν οι σπουδές της και η κοινωνική της ζωή. Σκοπεύει να την απομακρύνει από τον κίνδυνο που την περιμένει αν συνεχίσει να εργάζεται σε τέτοιο μέρος. Ταυτόχρονα, μια μυστηριώδης μαία εμφανίζεται στο σπίτι του Ιπποκράτη, καθώς η εγκυμοσύνη της Ειρήνης βρίσκεται σε κίνδυνο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ