Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 67, 68, 69

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 67, 68, 69  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο του ΜΕΓΚΑ …

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 67, 68, 69

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 67

Ο Πέτρος παροτρύνει την Ειρήνη να ασχοληθεί και πάλι με την αρωματοποιία. Ο συνεργάτης του Δημήτρη, ο Κώστας, μαθαίνει ότι η Λίνα δουλεύει σε καφενείο στην Αθήνα και συμφωνεί να το κρατήσει μυστικό, με αντάλλαγμα μία πληροφορία. Ο Παντελίδης προσπαθεί να πάρει τον Άγγελο με το μέρος του, χρησιμοποιώντας όλα όσα έχει ανακαλύψει για το θείο του. Η Λίνα μαθαίνει για την αντιδικτατορική δράση του Μάκη και μία ανακοίνωση από το ραδιόφωνο την πανικοβάλει. Η αρραβωνιαστικιά του Αντώνη, Φανή, δραπετεύει από τη φυλακή και καταφθάνει στην αυλή, ζητώ ντας να τον δει.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 68

Η Ειρήνη ξεκαθαρίζει στον Ιπποκράτη πως θα πει στο παιδί της ότι πατέρας του είναι ο Απόστολος, εξοργίζοντάς τον. Η Λίνα αγωνιά για τον Μάκη και αποκαλύπτει στον Μιχάλη και στον Γιώργη τις παράνομες δραστηριότητές του, ενώ ο Άγγελος και ο Πέτρος μαθαίνουν κάτι τρομακτικό για το παρελθόν του Ιπποκράτη. Ο Κώστας λέει στον Δημήτρη τα πάντα για τη δουλειά της Λίνας και για τη γνωριμία του με τον Άγγελο. Η Αλίκη αποκαλύπτει την ιστορία της στον Γιώργη και αυτός μαντεύει ποιος είναι ο βιαστής της.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 69

Ο Παντελίδης βοηθά τον Άγγελο να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για το θάνατο των γονιών του. Η Λίνα και ο Μάκης τσακώνονται και εκείνος ζητάει από τον Κλέωνα μία μεγάλη χάρη, που μπορεί να του φέρει μπλεξίματα με το καθεστώς της χούντας. Οι ενοχλήσεις της Λαμπρινής εντείνονται και η άρνησή της να δει γιατρό φέρνει τραγικά αποτελέσματα. Στο μεταξύ, η Φανή αποκαλύπτει στον Πέτρο το λόγο που ψάχνει τον Αντώνη, ενώ ο Παντελίδης μαθαίνει ότι ο Γιώργης είναι ο άγνωστος εραστής της γυναίκας του Βασίλη και του το λέει.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 67, 68, 69 

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο – Επεισόδιο 67Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 68Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 69