Το Ναυάγιο Επεισόδιο 64 – Η ταυτότητα του Πέτρου αποκαλύπτεται

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 64 – Η ημέρα του γάμου της Ειρήνης και του Ιπποκράτη έφτασε. Ο Πέτρος παρατηρεί την Ειρήνη να εισέρχεται στην εκκλησία ως νύφη και αισθάνεται ότι τη χάνει για πάντα.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 64 – Η ταυτότητα του Πέτρου αποκαλύπτεται

Ταυτόχρονα, ο Ιπποκράτης βιώνει μια θάλασσα ευτυχίας, ωστόσο ο Ορφέας του ανακοινώνει ότι είδε τον “Αντώνη στον γάμο”. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί ότι ο Στελής τον αναγνώρισε και δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Αποφασίζει να φύγει από την Αθήνα οριστικά, αλλά ο Στελής τον προλαβαίνει, ο οποίος του προτείνει να μιλήσουν.

Παράλληλα, ο θάνατος του Μάριου προκαλεί αναστάτωση. Η Αλίκη ενημερώνει τον Παντελίδη για ένα σημείωμα που άφησε πίσω ο νεκρός. Ο Μιχάλης και ο Γιώργης επιχειρούν μια σημαντική συνάντηση, από την οποία εξαρτάται πολλά… Οι μνήμες του ναυαγίου είναι έτοιμες να επανέλθουν, ενώ η Λίνα και η Βάσω αποφασίζουν να αποκαλύψουν το μυστικό της οικογένειάς τους στον πατέρα τους για να βοηθήσουν τον Άγγελο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ