Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 61, 62, 63,

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 61, 62, 63,   Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο του ΜΕΓΚΑ …

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 61, 62, 63,

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 61

Η ανάμνηση του θανάτου της πρώτης του γυναίκας, της Κλαίρης, βασανίζει τον Ιπποκράτη, ο οποίος καταλαβαίνει ότι η Ειρήνη έχει ακόμα αμφιβολίες για το γάμο. Τελικά, όμως, υπό την πίεση της εγκυμοσύνης της και του ετοιμοθάνατου πατέρα της, αποφασίζει να τον παντρευτεί. Ο Στελής προσπαθεί να κάνει τον Πέτρο να παραδεχτεί την πραγματική του ταυτότητα, ενώ ο Μάκης προβληματίζεται για το αν θα συνεχίσει να διεκδικεί τη Λίνα. Ο Άγγελος μαθαίνει από πληροφορίες που συνέλεξε ο Ιπποκράτης ότι οι γονείς του έχουν καεί ζωντανοί. Αναζητώντας την αλήθεια, τηλεφωνεί στο θείο του στην Κρήτη, για να του πει τι πραγματικά συνέβη.

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 62

Ο Δημήτρης Γιαννακάκης, επειδή οι γονείς του του χρωστούσαν λεφτά, έβαλε φωτιά στο σπίτι τους, με αποτέλεσμα να καούν ζωντανοί. Σοκαρισμένος ο Άγγελος με αυτό που άκουσε, δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Ο πατέρας της Βάσως, της γυναίκας που αγαπά, είναι ένας εγκληματίας… Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης βλέπει τυχαία την ημερομηνία γέννησης της Θοδώρας και το μυστικό που έκρυβε τόσα χρόνια η Μαρία βγαίνει στο φως: η Θοδώρα είναι κόρη του!

Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 63

Η Στέλλα, για να εξιλεωθεί, προσπαθεί να βοηθήσει τον Μάριο να ξαναφτιάξει τη ζωή του, αλλά ο Παντελίδης χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να τον πείσει να της κάνει μήνυση. Τελικά, καθώς εκείνη βασανίζεται από ενοχές, ετοιμάζεται να παραδοθεί στην αστυνομία. Η Ευγενία πραγματοποιεί μία απρόσμενη επί σκέψη στο σπίτι του Ιπποκράτη κι αυτός ταράζεται. Στο μεταξύ, ο Πέτρος, απελπισμένος, κάνει μία τελευταία προσπάθεια να συναντήσει τη Στέλλα και να της αλλάξει γνώμη. Όταν όλα αποτυγχάνουν, η τελευταία του λύση είναι να εμφανιστεί στο γάμο της, αλλά δεν θα προλάβει να τον εμποδίσει. Δυστυχώς, όσο κι αν προσπάθησε ο αγαπημένος και πολύ άρρωστος πατέρας της να τη δει νυφούλα πριν πεθάνει, η καρδιά του σταμάτησε πριν από τον γάμο της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 64, 65, 66, 

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο Ναυάγιο – Επεισόδιο 61Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 62Το Ναυάγιο – Επεισόδιο 63