Το Ναυάγιο Επεισόδιο 58 – Μάκης – Λίνα ξανά μαζί

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 58 – Στο γραφείο του Ιπποκράτη, ο Άγγελος εισβάλλει εν αγνοία του και αρχίζει το ψάξιμο. Ερευνώντας τα συρτάρια, αποκαλύπτει τον ίδιο τον προϊστάμενο να εμπλέκεται σε αμφιλεγόμενες υποθέσεις. Η εικόνα του Αγίου Νικολάου, που ο Πέτρος είχε δει στο σπίτι του Ιπποκράτη, αποδεικνύεται ως προϊόν αρχαιοκαπηλίας, δημιουργώντας αναστάτωση.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 58 – Μάκης – Λίνα ξανά μαζί

Ο Πέτρος συνειδητοποιεί ότι ο ανώτερος του Λιμενικού έχει ένα σκοτεινό παρελθόν. Οι ανεξήγητες πράξεις του προϊσταμένου τον αναγκάζουν να αντιμετωπίσει αδιευκρίνιστα ερωτήματα. Ταυτόχρονα, η Θοδώρα μοιράζεται με τον Μάκη την εξέλιξη της γνωριμίας της με τη Λίνα και την αντιφατική της στάση έναντι του Δημήτρη. Ο Μάκης, παρά την επιθυμία του για τη Λίνα, αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Ωστόσο, η Λίνα, αυτή τη φορά, απορρίπτει τον Μάκη. Παράλληλα, η Δήμητρα προειδοποιεί την Ειρήνη για την αντιπάθεια του Ιπποκράτη προς τον Πέτρο, υποδηλώνοντας ότι η φιλία τους δεν θα έχει ποτέ την έγκρισή του. Η ανησυχία εντείνεται, αφήνοντας ανασφαλή το μέλλον των χαρακτήρων σε αυτό το πεπερασμένο κόσμο ανακαλύψεων και αποκαλύψεων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ