Το Ναυάγιο Επεισόδιο 57 – Ο Στελής συναντά τον Πέτρο

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 57 – Ο Στελής καταφθάνει στην Αθήνα, φέροντας μαζί του τη φωτογραφία του Πέτρου που του παραχώρησε η Λαμπρινή. Καθώς περιπλανιέται στη μεγαλούπολη, συμπωματικά συναντά τον Πέτρο, τον οποίο θεωρούσε ως νεκρό, μια έκπληξη που δεν είχε ποτέ φανταστεί.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 57 – Ο Στελής συναντά τον Πέτρο

Εκτός από τη Λαμπρινή, η οποία πιστεύει ανεπιφύλακτα ότι ο γιος της επέζησε του ναυαγίου και δεν υπέκυψε στα παγερά νερά, κανείς άλλος δεν δίνει πίστη στην επιζών φήμη του Πέτρου. Η συνάντηση του με τον Πέτρο είναι όχι μόνον ένα εκπληκτικό φαινόμενο για τον Στελή αλλά και για τον Πέτρο ο οποίος ανακαλύπτει ότι υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται για την ευημερία του. Καθώς ο Στελής μαθαίνει τα γεγονότα και την αλήθεια σχετικά με το ναυάγιο από τον Πέτρο, η επιθυμία του να τον προστατεύσει αναζωογονείται.

Και ο Πέτρος, πλέον επανενωμένος με τον Στελή, βρίσκει έναν αξιόπιστο σύμμαχο για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που τον περιμένουν. Θεοί και οι δαίμονες, με επικεφαλής τον Ιπποκράτη, τον θέτουν στο στόχαστρο του, καθιστώντας τον στόχο ενδεχόμενων κινδύνων. Καθώς οι δυο φίλοι συνεργάζονται για να αντιμετωπίσουν το μέλλον, οι ζωές τους αναπτύσσονται με νέους ορίζοντες. Η απρόβλεπτη συνάντηση τους αποτελεί όχι μόνον θεραπεία για τις πληγές του παρελθόντος αλλά και μια νέα αρχή για το μέλλον τους.

Και ενώ οι απειλές ολοένα έρχονται και πιο κοντά, οι δυο τους συνεργάζονται ενωμένοι, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που τους περιμένουν στον δρόμο της επιβίωσης και της αλήθειας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ