Το Ναυάγιο Επεισόδιο 52 – Η Στέλλα σκοτώνει τον Μάριο

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 52 – Η Ειρήνη χάνει το τετράδιο με τις φόρμουλες της για τα αρώματα, και η απελπισία την κυριεύει. Τα όνειρά της για μια καριέρα στην αρωματοποιία διαλύονται, και αποφασίζει να παραιτηθεί, θεωρώντας το συμβάν ως ακόμα ένα σημάδι της μοίρας της. Ο Ιπποκράτης προσποιείται συμπόνια, αλλά στην πραγματικότητα, είναι ικανοποιημένος.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 52 – Η Στέλλα σκοτώνει τον Μάριο

Ο Στέφανος προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια στη Θοδώρα, αλλά εκείνη τον απορρίπτει, μαθαίνοντας για τον αρραβώνα του με την κόρη του Δημήτρη. Την ίδια ώρα, η Λίνα αναχωρεί από την Αθήνα για την Κρήτη, αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τον πατέρα της. Ο Ιπποκράτης ανακρίνει τον Άγγελο για το παρελθόν του, αφήνοντας υπόνοιες για τους γονείς του και τα αίτια του τραγικού θανάτου τους. Ο Γιώργης και ο Βασίλης προσπαθούν να εμποδίσουν τη Στέλλα από την εκδίκηση για τον θάνατο του συζύγου της.

Από τότε που έμαθε την αλήθεια για τον θάνατο του Κυριάκου, ζει μόνο για τη στιγμή που θα δει το δολοφόνο του να πληρώνει. Όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Μάριο, τον σημαδεύει με το όπλο της, αποφασισμένη για όλα. Ο Μάριος, ικετεύοντας, προσπαθεί να της εξηγήσει την αλήθεια για το ναυάγιο.
Στην ύστατη στιγμή, ο Βασίλης προσπαθεί να την σταματήσει. Προσπαθεί ακόμα και να προστατέψει τον Μάριο από τη Στέλλα.

Ωστόσο, ο Μάριος πέφτει αιμόφυρτος από τη σφαίρα της. Η Στέλλα, παρά τις πεποιθήσεις της, δεν νιώθει χαρά που βλέπει τον άλλον να υποφέρει. Ο Βασίλης, πάντα στο πλευρό της, προσπαθεί να αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, προκειμένου να προστατέψει τη Στέλλα από τη φυλακή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ