Το Ναυάγιο Επεισόδιο 51 – Η Ειρήνη ανοίγει τα φτερά της

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 51 – Η Ειρήνη, μετά από πολύν καιρό, δείχνει ενθουσιασμένη και ξεκινά να σχεδιάζει τα αρώματα για το νέο της εργαστήριο. Στα μάτια του Ιπποκράτη, ο οποίος παρακολουθεί την εξέλιξη, ξεσπάει μια κρυφή οργή. Παρόλα αυτά, προσπαθεί να δείχνει υποστηρικτικός μπροστά στην Ειρήνη.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 51 – Η Ειρήνη ανοίγει τα φτερά της

Ταυτόχρονα, ο Ιπποκράτης οργανώνει μυστηριώδεις σχέδια προκειμένου να εμποδίσει την Ειρήνη από το να ακολουθήσει τα όνειρά της, ανοίγοντας τα δικά της φτερά. Ο Μάκης καταλήγει στο ραντεβού με τη Λίνα, όμως όχι για τον λόγο που ελπίζει η Λίνα. Μετά από έναν άλλο καβγά, η κοπέλα εξαφανίζεται από τη ζωή του. Παράλληλα, ο Δημήτρης ανακαλύπτει λεπτομέρειες για τις συνθήκες του αρραβώνα του Στέφανου με την κόρη του, η οποία προκαλεί έκρηξη θυμού. Δύο παιδιά τον πρόδωσαν, και πέρα από την οργή του, αργότερα περιφρονεί και τον Γιώργη.

Η Αλίκη βρίσκεται αντιμέτωπη με τον αδίστακτο Παντελίδη, ο οποίος κρύβει έναν ακόμη άσσο του στο μανίκι του. Η κοπέλα βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς οι σκοτεινές πτυχές της πραγματικότητας απειλούν να την καταπιέσουν. Εν τω μεταξύ, η Χριστίνα αναγνωρίζει τον Ιπποκράτη σε μια φωτογραφία στην εφημερίδα και υποψιάζεται περισσότερα για τον άντρα που είδε έξω από την αυλή της. Η έξυπνη γυναίκα θέτει ερωτήματα και αποφασίζει να αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες για τον Ιπποκράτη και τα κρυφά του κίνητρα στη γειτονιά τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Το ΝαυάγιοΤο Ναυάγιο megaΤο Ναυάγιο αυριοΤο Ναυάγιο εξελιξειςΤο Ναυάγιο επεισοδιαΤο Ναυάγιο επομενα επεισοδιαΤο ναυάγιο περιλήψειςΤο Ναυάγιο σημεραΤο Ναυάγιο τι θα δούμεΤο ναυάγιο τρέιλερ